Tuesday, November 23, 2010

puas hati sy :)


assalamualaikum readers

tgk la muka org puas hati

memang puas hati la
akhirnya dapat gak beli beg yg di idam - idamkan ni
dah lama kot termimpi2 nak beli, tp tak jumpa yg murah..huahua
serata online blog dan facebook nik cari
akhirnya jumpa gak

cantik kan?

close up skit..hehe

sapa2 nak beli beg yg lawa2 blh usha2 di sini yea

nak cari warna merah sebenarnya tp tak de la
warna dark purple pun ok la
asal dapat design mcm ni

owh...cantiknya

suka dan suka


16 comments:

  1. kak .
    dah dapat beg baru ..
    pakai leklok..
    bg org lain jeles pulak .
    HAHA

    ReplyDelete
  2. hulamak..smart la pulak tengok beg tu..mana beli kakak ? murah tak? :)

    ReplyDelete
  3. zazaw : ade yg jeles yea..hehe..beg biasa jea

    ReplyDelete
  4. hana nabihah : murah jea dik..tak mampu akak nak beli yg mahal..hehe

    ReplyDelete
  5. cantik pulak tgk beg kecik molek cmnie...
    skung rmai pakai beg bsr gedabak..
    heheh

    ReplyDelete
  6. salam ziarah..simple n sweet je beg itu...

    ReplyDelete
  7. warna putih pun cntik ! cume cpt kotor je nnt. hehe

    ReplyDelete
  8. aima in luv : tu la.tetiba tgk beg kecik mcm ni rasa comel lak.tu yg beli tu :)

    ReplyDelete
  9. Wahidah : wslam dear.nik beli sebab simple dan sesuai sgt kalau gna bila pakai baju kurung or seluar pun :)

    ReplyDelete
  10. K I E R A : thanks..thanks ...thanks..hehe

    ReplyDelete
  11. Nur-Za Marlyana Mohd Kamal : warna putih mmg cantik.tp susah nak jaga :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org