Sunday, November 28, 2010

sy nak ni..blh tak?

cantik...cantik...sgt cantik

sy suka dress mcm ni.dlm koleksi ade 2 jea dress.nak tambah lg koleksi dress labuh ni.sgt cantikkan

ok nik..kumpul duit dr skarang.
tp
mari mencuci mata dulu :)


merah yg hot :)


pink yg sweet :)


kuning yg cantik :)


hitam yg menawan :)







mahu cari dress cantik. cari kat SINI


owhh my Gucci...!!! 776 followers. Ya Allah.
bilangan ni terlampau ramai bg nik.rasa mcm malu jea.tak layak dapat followers byk.

terharu sgt2.tak penah sangka akan ade yg follow.blog pun cter hal diri sendiri jea yg banyak.tak de byk info pun.

thanks tuk si cantik dan si kacak yg sudi follow blog nik. singgah2 la selalu blog nik yea.hehe

may Allah bless you all.

pssttt...!!!
tak sabar nak pi tgk teater Natrah malam ni.

Love,

6 comments:

  1. saya nak juga...cntk2 la....ila suka terjah blog nik..heheh

    ReplyDelete
  2. HonEyBuNNy : thanks ila.cantikkan semua dress tu...kalau byk duit akak dah beli semua..hikhik

    ReplyDelete
  3. Gambar dress yang last sekali tu.. lawo la... :)

    ReplyDelete
  4. AiDa AzRyN : bg akak semua cantik.dah rambang mata dah ni.mana nak pilih..hehe

    ReplyDelete
  5. huwaaaa..yg num 3 tu mmg hot la dearr..cantekk sangat-sngat...grrrr..thanks 4 sharing dis ek..pakai dress kene skli dgn hill kan..but sy ade kisah pahit pkai hills ni..ahahahaa

    ReplyDelete
  6. mia : semua hot la dear :)
    akak pun tak pandai nak pakai heels.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^