Monday, November 29, 2010

weekend superlicious

Assalamualaikum

hye lovely readers. hye beloved followers


Owh my Gucci...!!!
I had an exciting weekend again.
Alhamdullilah.

first time kami ber enam tgk teater kat Istana Budaya.syiokkk wa cakap lu.nnt nak pi tgk lg la..hehe..kami tgk teater Natrah arahan Erma Fatima.

pehhh..dapat tgk Remy Ishak menari hidustan .so comel la.
fav part dalam teater masa nak ending tu.bila natrah meninggal, sofea jane jalan tgh antara church and masjid. kesian sangat bila fikir nasib natrah mcm tu kan.

thumbs up to all the actors, actress and semua yg di belakang tabir.u guys did such a great job.
lakonan Umie Aida mmg terbaik mlm tu

sinopsis natrah baca DI SINI
kisah nya menyayat hati dan mengores hati org melayu dan islam ketika itu

layan pitcha la yea.tak banyak pun nik snap.

me :)

dapat bergambar ngan poster maya karin dan remy ishak pun jadi la

sebelum msk dewan harus la snap dulu :)

me dan en hubby
yeahh excited dpt tengok teater Natrah

kami kat seat VIP...ehhh tipu yea.kat seat atas jea
mana la mampu nak duk bhagian VIP..hehe

adik2 saya
ja.yunnie.anis.awie

N.A.T.R.A.H
cinta, perjuangan dan airmata

best sangat :)

berair gak mata tgk teater ni.tp cover la kan.hehe

selain pelakon natrah, sy jumpa
fizo omar
m nasir dan wife marlia musa
pelakon halimah jongang tu yg berlakon sbg mak dara (tak tahu la nama dia apa)
Dj Isma Halil (Dj THR)

pada sesiapa yang mahu menonton pi la beli tiket yea.pementasan ni berlangsung sampai 5 Disember. if ada duit lebih nak beli buku Natrah.atau ade yg sudi belikan? nik lg suka.hehe

psttt...!!!
comel la dapat tgk nabila huda depan mata.tp tak sempat nak ajak bergambar.dia mcm tergesa2 nak balik jea.mesti ingat anak ni.

6 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org