Sunday, December 19, 2010

Day 15- A picture of your lovely pets


Salam and good day everyone

cabaran hari ke 15

A picture of your lovely pets

aritu penah bela ikan tp 2 ari dah mati.haha..so tak de hati nak bela apa2

tp bila tgk binatang ni rasa teringin nak bela.tp en hubby tak bg.katanya busuk.
so tak jdla nak bela.
halaman umah pun tak de.yea la.kami duk apartment jea.so susah nak bela binatang ni.
nak bela kucing tak minat lak.

comel kan :) sy suka yg putih tu

mcm2 warna ada

pstt..!!!
cukupla sy ade en hubby yg bucuk kat umah ni jea.hehe

6 comments:

  1. haah, serius arnab ni sedikit berbau...lagipun better rumah ader halaman..mcm rumah nadia, ader arnab jiran terlepas, habis dibuat lubang kat halaman rumah...haisshhhh...

    ReplyDelete
  2. Nadia arRumaisha : tu la. nak bela arnab ni kena umah ade halaman.senang nak bela :)

    ReplyDelete
  3. salam nik..

    takpe la, bela encik hubby tuh pun cukup la. at least, dia tak buang merata2 macam arnab, meow etc, pastu bela hubby takyah tukar2 air dalam aquarium bab hubby tak duk dlm aquarium kan? :)

    dan yang penting, syurga kamu dibawah tapak kaki hubby..:)

    -blogger yg takmo exposed diri.. he he

    ReplyDelete
  4. Anonymous : thanks sudi komen.
    yup.syurga isteri di tapak kaki suami.

    susah bela binatang ni.baik jaga suami kan.blh gak jd tempat tuk gaduh..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org