Tuesday, December 21, 2010

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why?


Salam and good day everyone

Someone you would want to switch lives with for one day and why?

Hmmmm. Interesting question...!!!
kalau di beri peluang, I'd want to switch lives with anyone that's on a vacation right now
tak kisah la ke mana pun.asalkan dapat bercuti

tempat percutian idaman



14 comments:

  1. tak pe... angan-angan dulu mana tahu dapat pergi

    ReplyDelete
  2. Bayu Kenangan : btol tu.mula2 berangan dulu.hehe

    ReplyDelete
  3. wa... saye pon join gak cabaran ni.
    cabaran bulan doblas kan?? hehehhe
    smoge berjaya buat smpi ke penghabisannye. hohoho

    ReplyDelete
  4. hehehe semoga sis dpt pergi bercuti.ngeeee~

    ReplyDelete
  5. wahhh...sangat relaxing...Cik Peah nak jadi Tyra Bank$$$

    Dangerous And Toxicated Post!

    ReplyDelete
  6. Yap...sebelum menjadi impian mesti ada angan-angan. Kalau tak ada angan-angan...kita tak tahu impian kita..

    ReplyDelete
  7. bestnya g bercuti..peg la langkawi...hehhe

    ReplyDelete
  8. langkawi...... suke nye pegi sana :)

    ReplyDelete
  9. n!da : gd luck..moga kamoo jugak berjaya.sy tinggal 10 hari lg.hehe

    ReplyDelete
  10. peah @ peps : wah..minat tyra yea..hehe

    ReplyDelete
  11. hanif : yup.btol tu.so mari kita jadikan impian jd kenyataan :)

    ReplyDelete
  12. HonEyBuNNy : mmg lama merancang nak pi langkawi.mintak2 tahun depan akak sampai la sana :)

    ReplyDelete
  13. fathiah : jom tahun depan pegi sana.mahu shopping coklat dan pinggan mangkuk..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^