Wednesday, December 22, 2010

Day 18- Plans/dreams/goals you have


Salam and Hello BELOVED readers and AWESOME followers


hari ke 18

Plans/dreams/goals you have

Plans
I have many plans for this next year.
mahu bercuti ke tempat2 menarik di malaysia.malaysia jea dulu.masih belum mampu tuk ke oversea
mahu belajar masak..hehe ( malu nak cakap tp nak gak letak dlm list plan)

Dreams
memiliki si comel


Goals
mencari kerja yg lagi bagus .so misi mencari kerja bermula tahun depan.tinggal bbrp hari jea lg kan nak masuk tahun 2011.

tahun 2010 terlalu banyak perkara berlaku yang mematang saya. Moga sy sentiasa tabah dan sabar.

8 comments:

  1. semoga perancangan dan impian tu akan tercapai.. :)

    ReplyDelete
  2. gudluck dear :) All best to you :) amin

    ReplyDelete
  3. wahhh . kaka ne muke budak3 ag . tp upenye da jd wife owg . stay cutee !!!!
    ;DD

    ReplyDelete
  4. mina pun nak baby jgk.....huhuhu....

    ReplyDelete
  5. Mata Hati: insyaAllah..moga apa yg di rancang dan di impikan akan tercapai

    ReplyDelete
  6. lolitasinta : thanks dear.kamoo pun cute :)

    ReplyDelete
  7. mat dan mina : sama la kita.harap sgt akan dapat baby tahun depan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org