Saturday, December 25, 2010

Day 21- A picture of something that makes you happy


hello lovely readers. hello beloved followers


selamat berhujung minggu semua.weekend ni tak best tuk sy.en hubby ke PD ade team building.adik sy lak ke Irau daki gunung. sy??? duk umah saje.mmg tak best langsung weekend ni.
tp tak pe.minggu depan nik cuti.nak balik johor.so moga weekend minggu depan weekend yg best.jom sambut new year kat johor.hehe

cabaran hari ke 21
A picture of something that makes you happy

3..


2..



1..



taadaaaaaaa


ni time kat broga.tak de keje cari keje.tp nasib baik dapat sampai ke puncak.ingat tak sampai dah ke puncak.semput beb.
nik bukan org yg lasak.bab2 keluarkan peluh ni mmg nik liat skit.hubby ajak jogging pun malas.tetiba rasa nak naik broga lak.semua mcm tak caya.hehe
tp percaya lah.nik dah naik broga.

eleh mesti korang cakap setakat broga jea semua org blh naik tp bg sy yg mmg lembik ni, tu suatu pencapaian yg hebat la..hahahaha

8 comments:

  1. cantik gambar tu...suka la tgk....

    ReplyDelete
  2. as salam. singgah tanya khabar je? tak sempat nak lepak dan baca n3 lama lama..

    ReplyDelete
  3. nak pergi broga jugak.. tapi xtau lagi bile.. huhu

    ReplyDelete
  4. Insan Marhaen : thanks sudi singgah.tak pe.kalau sempat nnt blh singgah lg :)

    ReplyDelete
  5. aisya : tak pe.insyaAllah.nnt blh pegi :)

    ReplyDelete
  6. ekceli broga tu kat mane ye? hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^