Sunday, December 26, 2010

Day 22- What makes you different from everyone else?


hello lovely readers. hello beloved followers

seisi mencabar diri utk hari ke 22

What makes you different from everyone else?

All people are different.everybody is unique and special in their own way.

sy isteri Mohd Hafizd.tu pun dah berbeza dr org lain kan.hehe..so nak tahu apa lg beza sy ngan yg lain kena tanya org sekeliling sy la.


tp ade yg cakap tang dagu buat sy berbeza.dagu tajam.hehe
family kami mmg berdagu tajam mcm ni.kami tak buat plastik sugery..percayalah..hehe

sebenarnya tak perasan lak dagu ni tajam.bila dah ramai yg tegur baru la tahu.haha..bongokkan ..yea la.dulu nik tembam so dagu tajam tu mmg tak de .dah kurus skit ni, nampak la dagu tu.

14 comments:

  1. haah la.. dagu u tajam la. kita sama2 kelantanese

    ReplyDelete
  2. tang dagu tu la buat mohd hafizd 'tertikam' lalu terjatuh di lubuk hati..he..he..

    ReplyDelete
  3. he2..ila baru perasan nik dagu tajam...mmg ore2 kelntn cantik2 kan...;-)

    ReplyDelete
  4. fa10 : wah.ore kelate jugak.salam kenal yea.

    ReplyDelete
  5. Insan Marhaen : hehe...nanti kena tanya dia la.tang dagu ker mohd hafidz berkenan :)

    ReplyDelete
  6. HonEyBuNNy : hehe..ila baru perasan yea.akak pun perasan bila ramai yg tegur.hehe

    ila pun cantik tau.comel jugak :)

    ReplyDelete
  7. Budak Hati : hehe...ramai gak yg dagu mcm ni.

    ReplyDelete
  8. iszieylyanziy : hehe...nampak tajam
    kalau pic close up.

    ReplyDelete
  9. hahaha.dagu tajam cantik laa...suke2.. :)

    ReplyDelete
  10. hohoho. oke2 pecaye2 bukan pastik sejeri. huhu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^