Monday, December 27, 2010

Day 23- Something you crave for a lot


Salam and Hello BELOVED readers and AWESOME followers

pekaba semua.ada sihat kah? harap semua sihat2 yea.nak jawab soalan tuk hari ke 23.

Something you crave for a lot

if we talk about makanan and the answer will be

❤ sup ayam yg ma sy masak
❤ nasi lemak yg ma sy masak
❤ tom yam ayam yg ma sy masak

tak boleh cari kat kedai coz makanan ni sy akan dapat bila sy balik kg.nak balikkkkkk kg.uhuhhh


I also crave for a holiday
mahu pegi bercuti ..en hubby bawak sy jalan2 yea.
tetiba sy mengidam nak gi UK
kena gadai harta la kalau mcm ni.damn jeles tgk adik nik yg dapat main salji


adik ..!!! balik malaysia nnt jangan lupa bwk balik salji tau.nak yg original dr UK.hahaha


8 comments:

  1. Kalo sy, sy kepingin mkn Teppanyaki.. Huk3. Kt Aloq Staq xdak teppanyaki.. wuwu..

    ReplyDelete
  2. Rindunya kat salji.. Salji genting je yang mampu..:(

    ReplyDelete
  3. Mawar Merah : akak tak penah makan tepayaki tu :)

    ReplyDelete
  4. deCrewz : akak tak penah tgk real salji ni.kata i-city shah alam pun dah ade salji.so kena pi tgk la.tu yg paling dekat kat tempat akak.hehe

    ReplyDelete
  5. ::nuRuLaDHar:: : tu la.bila la agaknya dapat sentuh salji kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org