Sunday, December 26, 2010

good luck MALAYSIA


hello lovely readers. hello beloved followers

dah lama rasanya tak membebel panjang2.sy mana suka membebel.tak caya tanya suami.hehe..jarang membebel sy ni.so tak de la telinga suami panas jea.sebab tu suami suka duk umah agaknya.hehe ..haisshh sekali sekala nak puji diri sendiri.bagi la can yea.

malam ni tgk bola malaysia lawan indon.tgk kat umah saje.sy suka tgk bola.sy tgk bola malaysia jea.tak minat tgk bola epl ker, portugis ker.pelikkan sy..org lain selalu minat yg oversea .tp sy tak.

dulu time sek lg la minat.ramai pemain bola sy kenal.sebut jea nama pemain bola sy tahu pemain tu main tuk negeri mana.tu dulu la.sampai jatuh cinta kot.haha..dulu kalau ade perlawanan mmg muka sy la tercongok kat tv tu.sampai ayah cakap ni nak kawen ngan pemian bola ker duk asyik tgk bola jea.

tp skarang tak de la ikut sgt.tgk2 macam tu jea.tp bersemangat bila pasukan kelantan dah makin hebat.tu tetiba minat balik tgk bola.dulu duk sokong negeri lain jea.yea la.pasukan kelantan dulu tak hebat mcm skarang la.

sy ttp sokong malaysia tuk Piala AFF Suzuki ni.walaupun indon dah mengalahkan kita sblm ni.semangat rakyat malaysia ade dlm diri saya.sy mestila sokong malaysia sy.kena bangga .yg main dalam pasukan malaysia semua rakyat malaysia.tak de awang import pun.buktikan kebolehan kita.

masa diorg kalah di sukan asia pun sy ttp berbangga coz mereka dah usaha.maybe tak de rezeki lg kan.
pasukan malaysia kali ni adalah pasukan terbaik yg penah kita ada.so harus guna kesempatan ni tuk menang.


good luck for all team football malaysia
do the best toninght
terutamanya kat Khairul Fahmi Che Mat dan Norshahrul Idlan Talaha.

psttt..!!!
tak de la panjang sgt bebelan sy kan.tu la sy cakap.sy mmg tak suka membebel.skarang anda kena percaya.hehe

6 comments:

  1. klau Malysia leh menten men macam dgn vietnam tu kmpem leh mng..
    Malaysia Boleh!!

    ReplyDelete
  2. JoE ToRrEs Da BomB: malaysia mesti boleh.yg penting kena usaha.yg selebihnya tawakal :)

    ReplyDelete
  3. @mi_RuL : moga malaysia boleh.kita msk final mesti nak jd juara kan:)

    ReplyDelete
  4. muhamadsufian89 : yup..mmg minat bola.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org