Thursday, December 30, 2010

yeayy..jumaat cuti


Assalammualaikum

Kuala Lumpur Dis. 29 - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengisytiharkan Jumaat ini sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

best giler.jumaat cuti.sebenarnya nik ingat nak ambik unpaid leave jumaat ni.tp
Pak Najib dah bg cuti so maknanya tak yah ambik cuti.yeayy...dapat cuti free

thanks byk2 kat pasukan harimau malaysia.kerana anda kami dapat cuti.hehe

*berfikir sejenak...ermmm


company sy cuti tak???



ntah la.tak tahu lg.esk baru la tahu mcm mana.
kalau tak cuti maknanya kena ambik gak la unpaid leave tu :)

kalau cuti syiookkkk la


k la.mau tido.esk mahu pegi keje dengan senyuman.
good nite and sweet dreams readers :)

psstt!!!!
tahniah buat pasukan malaysia.kejayaan atas usaha semua.bukan individu.kalau tanpa salah sorang dr mereka.kejayaan ni takkan tercipta.so hargai mereka semua.

8 comments:

  1. ala kak,.tmpt keja sy tak cuti..kalo cuti,tda nak jga patient..hehee

    ReplyDelete
  2. itu yg ditunggu..ujung2 thn ni mmg malas la nak keja...mana nk study lagi..tutup buku lama. 2011 welcome...hepi blogging ya fren...comel :)

    ReplyDelete
  3. knp la xbuat cuti umum 31 disember tu evry year kan? sempena memperingati jase2 harimau malaya? hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah Malaysia, Terima Kasih PM..

    ReplyDelete
  5. Woofer Storm : tempat awk mmg tak boleh nak cuti.nnt sian kat patient :)

    ReplyDelete
  6. DiaUmaiNiNaz : salam kenal dear :)
    mmg malas nak keje hujung2 tahun ni.best la dpt cuti free.hehe

    ReplyDelete
  7. n!da : mmg best la kalau ct tiap2 tahun kan.

    ReplyDelete
  8. Putera A : sebab bola kita dapat cuti.so kena ucp terima kasih dan tahniah kat diorang.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org