Sunday, April 11, 2010

To my sweeet sister

Happy birthday to my lil sis
11 april 1991



may God Bless u
hope its as awsome as you are
and may all your birthday wishes come true

from your lovely sister
muahhh3x

sudah besar kamoo wahai adik bongsuku ;p
cepat tol masa berlalu



Monday, April 5, 2010

kisah i-city shah alam #2

sgt teruja tuk bergambar..huhu
nik kembali tuk berkisah tentang I-city bila tiba mlm..

bila malam, lampu semua sudah on n sangat lah cantik suasana i-city..
berwarna warni..Memang cantik sangat-sangat..
Bergambar dekat sana memang best..ramai tol org yg datang..






panda ni sangat comel, nak curi bawak letak depan rumah blh??? ;p


aksi tak senonoh hubby..aksi cium mulot panda ;p


opss..terpegang bontot panda..sapa suh tertonggeng..huhu


dikelilingi pokok buluh yg bercahaya











Sesiapa yang blum pi, cepat-cepat lah pi.
sana lampu warna warni on hingga kul 12 mlm..
yg penting jangan lupa bawak kamera..blh berphotogediks di sana..wahaha

nik n hubby pi weekend so ramai la org..
Nak brgamba agak susah n malu2 la nak posing lbh2..huhu

Sunday, April 4, 2010

kisah i -city shah alam #1

ooooo yeahhhhh!!! sy bergumbira lg..
best dpt pi jln2 ngan en hubby bucuk sy ni..
kami ke i-city shah alam..dkt sek 7 shah alam..
dekat la ngan umah sewa nik dulu
masa mula2 nak cari keje tu nik duk melepak kat syeksyen 7 ni

tak sangka akhirnya sampai jugak kami ke sana..wahaha..
bunyi mcm jauh jea tempat yg kami pi tu..

dapat gak nik tgk keindahan I-city ni (indah ker???)..
selama ni mampu tgk gambar kat facebook kwn2 jea..nampak cam best aje...


ni la muka isteri org..hehe


keadaaan di I-city sblh siang


lampu pun blom on lg
sibuk gak nak snap pic


excited nyer muka dpt pi I-city..wahaha


lawa kan walaupun siang hari










cantik kan pokok2 ni..hari sudah mahu gelap ;p


pose duduk kat tepi lampu lak ;p


cantik lampu ni..nak buat blk umah blh ;p




i-city yg indah di siang hari walaupun
lampu warna warni belom byk yg di on


Perhiasan lampu di I-city sgt cantik..

selesi part 1..part 1 ni masa time sblm mlm..hoho..
cahaya lampu dia brapa menarik lg time ni..
part 2 nnt masa time waktu mlm lak..sgt cantik okey..
tu tuk my next entry..

nota : mahu tido dulu..part 2 update lain kali..
pg nnt ade perkara yg perlu di selesaikan..
Wishing for miracles to come tomorrow:)





busuk.org