Tuesday, January 11, 2011

11 Januari || Love & Happiness


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Gigi - 11 Januari

tiada kejutan .cuma sambutan secara kecil-kecilan.sudah cukup istimewa

3 tahun percintaan kami
alhamdulillah percintaan ini akhirnya membawa kami ke jinjang pelamin
dan yg lebih indah bila ia di restui family

sila abaikan pemandangan belakang
tgk kat kek yg menyelerakan..kek anniversary kami

close up skit..bahagian atas

bahagian tepi kek..yummy

kek oreo..sedap tau

posing lagi.. memang tak de kerja lain kan

dah2..time tuk potong kek







buat suami ku
terima kasih kerana menjadi suami yang memahami
hati ini hanya ada dirimu


Yakinkan diri anda akan keistimewaan dia. Dia adalah satu-satunya di dunia ini dan jangan mengharapkan kesempurnaan dari dia, kerana dia telah pun cukup sempurna semenjak anda mula terpikat padanya.

10 comments:

  1. amboi.. romatico obsession. hehe.
    semoga jodoh berbekalan dunia hingga akhirat. aamiinn.. ^_^

    ReplyDelete
  2. happy anniversary!!!
    semoga terus bahagia ^^

    ReplyDelete
  3. selamt pengantin baru sis..
    semoga berbhgia hingga ke akhir hayat..
    insyaallah..

    ReplyDelete
  4. n!da : thanks.moga jodoh sampai syurga kan :)

    ReplyDelete
  5. HonEyBuNNy : sedap kek nya.hiasan dia pun cantik.mmg terliur tgk masa nak beli kat kedai.hehe

    ReplyDelete
  6. Mohd Ridhuan : pengantin dah lama.setahun dah.hehe
    apa2 pun thanks yea :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^