Monday, January 24, 2011

ari isnin yg lemau



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

morning uolss !!! sebenarnya berbelah bagi nak pegi keje ker tak.tp sumpah mmg tak larat.dengan batuk dan selsema yg tak baik2 lg.di tambah ngan period pain dan sakit kepala.sgt penat kalau sakit ni.

kalau opis dekat mcm dulu maybe ok la.ni dah jauh.kena naik bas lg.tu buat lg tak larat.kang ade yg pengsan gak.so arini nik tak keje.berehat jea kat umah.

perkara paling tak suka bila sakit ialah dipaksa makan ubat oleh en hubby.huhu
doakan sy cepat sembuh yea kwn2.dah seminggu tak sihat ni :(


psttt..!!!
tak sihat pun update blog perkara harus..hehe

2 comments:

  1. Nor moscow : btol la.selagi ade idea, blog mesti update.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org