Thursday, January 20, 2011

♥♥ hello ♥♥



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

pekaba readers? moga sihat yea.
bangun pagi td ingatkan arini hari sabtu lak .kang ade yg tak pegi keje esk coz ingat ari ahad.hehe
argggghhhh sgt malas nak buat apa2 pun

so tgk tv saje
I’ve turned into a Giuliana and Bill fan

suka layan rancangan Giuliana and Bill kat channel 712 astro

Giuliana Rancic and her husband, former Apprentice star Bill Rancic

psstt...!!!
bestnya en hubby melepak ngan geng club PPEOC semalam yea .sy malas nak join.lepak kat umah lg bagus.layan blog.hehe

en hubby yg comel (yg berbaju oren ) .like this pitcha.hehe

ramai gak yg join futsal semalam :) ..diorang ni mmg rajin la.

teka mana satu kete kami :)

sumber pic dr facebook PPEOC

18 comments:

  1. seronoknya nik dapat layan2 blog n tgk TB.....ila xsempat nak layan2 semua tu...bz;-(

    ReplyDelete
  2. suka tengok bill time apprentice dulu.. tak pernah tgk cite giuliana and bill sbb rumah kami mmg takde astro.. hihi

    ReplyDelete
  3. laki ni kalau da jumpe geng dorg mmg susah nk balik..hehe..

    ReplyDelete
  4. betol2 . dok uma lyn blog lagi best . hee :)

    ReplyDelete
  5. lyan blog lg best kan drp folo bdak laki...huhuhu...

    nice marriage both of you.....

    ReplyDelete
  6. keta wana itamm!! heheh.btol tak? btol tak? :P

    ReplyDelete
  7. SEBELAH KIRI EN HUBBY NIK...ENSEM :) HEHEHE

    ReplyDelete
  8. suka gk tgk giu n bill..sama hensem sama lawa kan?

    ReplyDelete
  9. HonEyBuNNy : weekend jea sempat layan blog.ari keje time malam jea boleh tu pun kadang2 jea.kalau penat tak layan gak.baik tido..hehe

    ReplyDelete
  10. Pearl Kaz : nik lak tak tgk apprentice masa Bill dulu.best tgk diorang.kelakar.kapel yg sgt sweet

    ReplyDelete
  11. niesz : biasa la tu.hubby nik lepak lama kot sana.balik kul 5.tak pe.sekali sekala dia nak kuar ngan kwn2.nik ok jea :)

    ReplyDelete
  12. biella93 : nik mmg tak suka ikut hubby.lg2 kalau dia jumpa kwn2 lelaki dia.so baik duk umah jea.layan internet.hehe

    ReplyDelete
  13. n u r k i m a : btol tu.duk umah lg best dr kuar.kadang2 tu blh gak kuar.

    ReplyDelete
  14. Hanisah Safian : btol.keta warna garnet tp sebab dlm gelap coz tu nampak warna hitam..hehe

    ReplyDelete
  15. nadey : opss..silap la.en hubby sebelah kanan.pakai baju oren + biru.yg sebelah tu kawan dia.hehe

    ReplyDelete
  16. Juli : yup.suka tgk diorang ,sgt sweet dan kelakar.

    ReplyDelete
  17. amiYo : salah la.kete putih tu org lain punya..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^