Wednesday, January 26, 2011

Fasha Sandha vs kisah hot


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers



sy tak minat Fasha Sandha tp sy juga tak membenci dia.

bila fikir balik kesian gak jadi Fasha Sandha ni kan.sana sini org duk citer kisah Fasha Sandha.ramai lg yg rampas suami org tp sebab Fasha Sandha ni artis so kisah dia popular la.mmg kena kutuk kaw2 la.
siap keluar muka depan Harian Metro lagi bila putus.

Jejai tak de lak yg kutuk yea.kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyikan,so tak boleh salahkan Fasha Sandha jea la.kalau si Jejai tu tak melayan.haha...opsss !!! tetiba mcm sokong Fasha lak..haha

anggap saje tak de jodohkan.moga Fasha tabah.
mulakan hidup baru.he's not the only man in the world rite.

setiap org ade baik dan buruknya.

penah ade 1 dokumentari pasal Fasha
dia disukai oleh penerbit drama dan filem sebab dia professional time keje.datang on time, walaupun tido lewat malam tp pagi shooting dia mesti ade. so takde sebab untuk penerbit atau pengarah tak suka nak ambil dia berlakon kan.

walaupun ramai yg mengutuk tp citer2 yg dia berlakon dapat rating tinggi gak kan.macam drama 'Chinta' kat slot Akasia di TV3 tahun lepas.

sudah2 la mengutuk.doakan saje kebahagian dia.






psstt..!!!
mmg hot la wanita2 yg cinta dan sayang kat Jejai ni.
mesti ade awek2 kat luar sana yg gembira coz nnt boleh la ngorat Jejai,yea tak.
hati2. kot2 kena tinggal nnt.opsss..terlebih sudahhh

pic sumber google

18 comments:

  1. huuu . kesian dia kan . erm patotla asyik nmpak dia kt tv . hehhee ;)

    ReplyDelete
  2. itu la...mcm2 kisah dah dengar pasal fasha....;-)

    ReplyDelete
  3. Cuba fikir balik kenapa jejai tolak dia sedangkan fasha hot 2?? ha..

    Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

    ReplyDelete
  4. nora danish & fasha..dua2 sy x minta.tp kalau diberi pilihan..nora lagi okey kot sbb dia bukan perampas,hehe..

    ReplyDelete
  5. hahaha..tu la jejai xde la ensem mana, yg minat die hot2 kan

    ReplyDelete
  6. boleh tak nk like entri ni 100000x???? hehhe

    bukan apa, apa yg awk ckp tu ada benarnya..sy peminat fasha..sy mmg kesian kt fasha bila dia kena kutuk kaw² huhuh pdhal ramai lg pompuan lain yg lg jahat dari fasha..cth: bini muda yg pukul bini tua..dh la jarak umo jauh gile

    mmg jejai yg salah dlm hal ni ..tp xde sorang pun berbunyi psl jejai ni..adakah sebab jejai tu anak org kaya?

    ReplyDelete
  7. Tu la pasal. Dua2 hot. Tp Jejai tu tak la hensem mn. Haha *tiba2 mcm tk puas hati lak*

    ReplyDelete
  8. balasan kot...xpelh dia pisah sblm kawen..xde la jadi janda hehe

    ReplyDelete
  9. diaorg suke jejai sbb duit dia bnyk jeh.
    takdelah hensem mane pon.
    keh3 :P

    ReplyDelete
  10. HonEyBuNNy : mcm2 kontroversi pasal dia.coz tu banyak kisah dia yg kita dengar.hehe

    ReplyDelete
  11. De Mois : tak nak la fikir naper jejai tgglkan dia.biar la dia ngan hidup dia kan.cuma nik kesian jea kat dia.tak abis2 org nak kutuk :)

    ReplyDelete
  12. wida : kita tak tahu hal sebenar diorang kan.fasha dan jejai suka sama suka so fasha perampas ker?
    kalau bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan.
    ni la.kalau kes ade yg ke tiga org ke 3 yg di salahkan.

    ReplyDelete
  13. afni+hafiz=dani : tau tak pe.jejai tak hensem tp yg minat dia semua yg lawa dah hot.haha

    ReplyDelete
  14. e.l.i.z.@ : boleh.nak like 100 juta kali pun tak pe.hehe

    ReplyDelete
  15. FATIN SYAFIQA : haha...lelaki lain mesti lagi tak puas hati kan.kita perempaun pun tak puas hati naper 2 pompuan hot berebut lelaki mcm jejai.haha..opss..terlebih sudah..

    ReplyDelete
  16. Cik Cammy Lia : anggap tak de jodoh jea la kan.

    ReplyDelete
  17. faradeeba : nik pun fikir macam tu.diorg susak cepat jejai kaya kot.haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^