Friday, January 14, 2011

happy weekend


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

i love weekend..weekend la yg selalu di tunggu
walaupun tak de buat apa dan just duk umah jea tp nik still suka weekend.hehe
sabtu duk umah jea.tp ahad kami nak ke bukit tinggi.


bukit tinggi lagi.!!!



so sape yg join ni kita jumpa di sana yea

Tarikh : 16 Januari 2011
Masa : 7.00 am
Meet Up Point : Stesyen Minyak BHP Karak Highway, selepas Tol Gombak berdekatan gerai lemang.

so have a good weekend dear.

psstt..!!
td terbaca blog budak yg kutuk kawan sy, cik nina aritu.dah delete pun entry dia.katanya tak nak mengumpat org.aik..tetiba dah insaf kah.katanya blog traffic naik sebab kes tu.

dah mulut kau tu bau longkang.sapa tak marah kan.kwn sy yg awk kutuk tu ade member2 yg sayangkan dia.walaupun hidung dia kembang dan tak mancung hidung awk tu.coz kami kenal kwn kami mcm mana.bila awk tuduh dia kacau bf awk.mmg kami takkan percaya la.coz sy pun penah kenal bf awak yea.

2 comments:

  1. bestnya g bukit tinggi...terasa nak pergi2 lagik ja..heheh

    ReplyDelete
  2. HonEyBuNNy : akak nak pi cameron lak.atau pun fraser hill.suka tempat sejuk.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^