Sunday, January 23, 2011

KAMI blogger UMT



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

apa khabar semua.harap semua baik2 saje.weekend kali ni nik duk kat umah jea.tak sihat.selsema dan batuk.
sempat la update blog dan blogwalking. terjumpa blog yg promote KAMI blogger UMT.
group ni baru jea wujud 9 january 2011 aritu.

cantik kan logo ni :)

korang student atau ex student UMT yg ade blog pun boleh join group ni.tambah kenalan dan mengeratkan silaturrahim.taip jea KAMI blogger UMT kat facebook.

rindu time blaja kat UMT dulu.
UMT mempertemukan kami
byk kenangan pahit manis kelat masin kat UMT kami lalui bersama



salam perkenalan utk yg join KAMI BLOGGER UMT.

6 comments:

  1. my god nik,!,u ex student umt ka?? saya pn student umt gk tp taun akhir dh nh,,huhuhu,,

    ReplyDelete
  2. welcome to group KAMI blogger UMT.. :)

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak msk universiti
    harap2 dapat laa masuk

    ReplyDelete
  4. wanacesh : yup..dah lama dah jd ex student UMT..hehe
    gd luck dear..dah tahun akhir dah tu :)

    ReplyDelete
  5. bukan photographer : thanks..salam kenal

    ReplyDelete
  6. zubect : insyaAllah, zaman universiti antara zaman yg best okey.enjoy bila dapat masuk nnt :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^