Monday, January 24, 2011

nak nangis tengok :(



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

owh..nak nanges rasanya. bukan sebab jeles Ayu Raudhah kawen ngan Zaquan Adha.tp jeles sebab tgk pitca ayu raudhah ni sgt cantik dan gojes.

jom cuci mata tengok kecomelan Ayu Raudhah di majlis malam berinai, akad nikah dan resepsi.
semua baju dan pitcha lawa2.
jeles..jeles..jeles

cantik la corak inai ni
simple and tak crowded

baju malam berinai juga super gojes

kasut yg super duper lawa :)

awwww sooo shweeet

wowwww....tingginye



sukanya..fresh flowers




my fav pitcha :)
red lips fierce

cantek sgt ♥ ♥ ♥
gaya tudung Ayu sama macam gaya Dato Siti pakai masa ABP :)




sweet..mata ayu raudhah gojes


♥ ♥ ♥ hand bouquet

jeles tgk ini pic :)


awesomeee!! lawa sangat2 baju ayu raudah ni



pelamin yg sgt sgt cantik :)
makan hati lagi tengok pitcha ni


suka veil dan hand bouquet


so sweet..sukanya tgk

nice


semoga berbahagia dan berkekalan ke akhir hayat :)

cantik ..padan dgn org nye yg putih gebu ni

black and white pic..nice rite





sumber pic dr facebook Asmady Ahmad (photographer) dan Beautiful Nara
great work from photographer..sumer pics cantik2

psstt !!!
sebenarnya tak nak buat entry pun pasal nikah Ayu Raudhah ni coz sana sini blogger bercerita hal dia.tp tak boleh la.

suka sgt2 pitcha dia.so kena letak gak dlm blog ni.hehe..kot2 ade adik sy nak nikah nnt boleh la cilok idea skit dari pitcha ni.

38 comments:

  1. org kalau dah lawa, sume nmpak lawa kan.. huhu.

    ReplyDelete
  2. orangnye pon memang asli lawa.. die dah kurus sket kan..ritu chubby sket.. kalo die pakai tudung lagi terserlah keayuan die kann

    ReplyDelete
  3. memang cantik..
    tapi rozita cik wan tetap dihati..
    eheheeee

    ReplyDelete
  4. saya pun nagessss tengok...hehe
    untung zakuan ye dak??

    ReplyDelete
  5. jelesh je amiey tgk perkahwinan depa.. hehehe... bile lah giliran amiey lak kan~

    ReplyDelete
  6. awat gambar ayu jer... gambar hubby dia mana??? hehehe

    ReplyDelete
  7. chantek!!!!!!!!!
    jeleznye...hukhuk

    ReplyDelete
  8. mantap gilos gambar dia!!!
    hai im your new follower..moh ke blog saya.zoeyzauyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. adeh..ila pun xleh tgk....coz cntik sgt2....mengamcam lah...

    ReplyDelete
  10. Orang cantik ..pakai apa saja pasti menawan kan!

    ReplyDelete
  11. Selamat berbahagia.. ;)

    dengan tudung Ayu nampak lagi ayu....

    ReplyDelete
  12. sgt cantek kan baju die.
    tp saye xsuke mekap die tym nikah. nmpk tua. sanding cantek. ^_^

    ReplyDelete
  13. iffah imani: cantikkan..dari tak minat ayu raudhah terus minat coz tgk pics kawen dia yg superb lawa.

    ReplyDelete
  14. Cik Tqah : btol.ayu raudhah nampak kurus skit.maybe diet kot sebab nak nikah kan.

    semua wanita kalau pakai tudung mesti lawa :)

    ReplyDelete
  15. mie : amboi..minat rozita che wan yea.dia mmg lawa la.dlm adik beradik rasanya dia yg paling lawa dan hot

    ReplyDelete
  16. Ayuraza : sama2 untung la.yg sorang cantik dan sorang lg hensem :)

    ReplyDelete
  17. Amiey : jeles sebab cantik sgt kan.
    sabar amiey.ade tu jodoh amiey nnt.berdoa dan segalanya serah pada Allah.dia yg menentukan :)

    ReplyDelete
  18. dwaty : suka tgk Ayu Raudhah.so pics dia la yg banyak.

    ReplyDelete
  19. bukudiarysofea: lawa sgt kan.tu buat nik nanges tu

    ReplyDelete
  20. tiEra : wow..ramai gak yg jeles rupanya.ingatkan nik sorang jea.

    ReplyDelete
  21. zOeY zAu YaH: thanks jadi follower sy :)
    mmg mantap giler semua pics dia.dia dah biasa depan kamera.so lg senang nak posing kan

    ReplyDelete
  22. HonEyBuNNy : nik suka sgt tgk.semua cantik2.

    ReplyDelete
  23. AZRUL AZMI : tak la.sy bukan jurugambar.sy cilok pics dr website lain.

    ReplyDelete
  24. zmah : tu la.pakai apa jea mmg cantik.lg2 la pakai baju cantikkan.

    ReplyDelete
  25. De Mois : salam perkenalan tuk awak gak

    ReplyDelete
  26. n u r k i m a : yea.dia mmg sgt cantik :)

    ReplyDelete
  27. YOUsoF : btol..wanita yg bertudung mmg la ayu.lg2 bila ayu raudhah yg bertudung kan :)

    ReplyDelete
  28. n!da : baju dia semua cantikkan.make up dia ramai yg tak suka.maybe sebab terang sgt kot.lipstik lak merah.tp nik still gak suka.hehe

    ReplyDelete
  29. Nor moscow : minat biasa2 jea.cuma suka pics kwen dia.tu yg letak kat blog ni.hehe

    ReplyDelete
  30. majlis hanya dibuat di area rumah..tapi nampak grand kan...mcm kat dlm dewan...nampak sungguh exclusive n expensive...:)

    ReplyDelete
  31. RaNiA : btol tu.mmg nak grad kan.buat kat umah lg selesa :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^