Thursday, January 6, 2011

new year new style


Assalammualaikum


sgt suka shawl ni.coz lembut . sempat rembat ni jea kat jalan tar aritu .
amacam ok tak ?kalau ok nak beli lg la.hik hik hik

ambik gambar sendiri guna kamera cabuk .sebab takde orang nak amikkan.huhu..nak suh en hubby .dia pun dan bosan nak layan wife dia yg kadang2 over ni.

sekarangkan style tudung berinner awning kan.tgk org pakai cantik jea.konon2 nak ikut perkembangan semasa la.

bila sendiri pakai rasa hampeh lak.

0key la
thanks for reading.sweet dreams dear :)

22 comments:

  1. cantek! ^^
    bape ringgit tu bli dekat jalan tar?
    sy beli dekat putrajaya dalam 10 ke 15 ntah. lupe.

    ReplyDelete
  2. seyes....awet mude gitu...cantik...!!
    ayu pon ade bli satu kat jalan tar..beli satu inner ni,rase cam nak bli lagi kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. nice blog, harap dapat keep in touch ya ;)

    ReplyDelete
  4. ok tu.. cantik. akak pun teringin nak shopping tudung awning.. masih guna tudung bawal.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  5. Macam2 gaya tudung skarang ni...Sama la ngan I punya cik wife...hehheeh

    ReplyDelete
  6. cantik2. kte pon suka shawl jenis ni :)

    ReplyDelete
  7. deAnza-wAnda : sweet kah?...thanks dear.akak biasa saje.

    ReplyDelete
  8. n!da : dekat jalan tar beli 2 tudung.dapat rm15.1 lg tudung crumple tu :)

    ReplyDelete
  9. ayulunera : btol tu.rasa nak beli lagi kat jln tar.tp pegi tak sempat lg.

    ReplyDelete
  10. Asrul "iLham" Sany : thanks Asrul.salam perkenalan yea.

    ReplyDelete
  11. fa10 : nik pun guna tudung bawal lg kak.sekali dua jea pakai tudung awning ni.hehe

    ReplyDelete
  12. Fadzli Amir : yup.mmg mcm2 gaya tudung skarang ni.so byk la pilihan bg yg bertudung kan.


    so skarang tak de istilah pakai tudung tak boleh bergaya.

    ReplyDelete
  13. Cik Suheela : shawl ni mmg cantik.bila pakai pun selesa jea :)

    ReplyDelete
  14. wah...cantik la nik...suka tgk...;-)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^