Tuesday, January 18, 2011

Part II || Sunday Morning Ride : Bukit Tinggi


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

bukak PPEOC facebook.ade yg upload pitcha kat bukit tinggi aritu.
pitcha nik dan hubby tak banyak pun.
tp sempat la bergambar beramai2 ngan ahli kelab yg ade.
fikir2 balik best gak buat aktvt konvoi ramai2 ni walaupun penat.

penat apa?

penat menunggu.hehehe

deretan kereta persona

cantikkan pitcha ni
mcm kat oversea lak.hehe

nice view

our car with new PPEOC sticker

menunggu lg

bbrp papan tanda tunjuk arah kanan tp ade gak yg dengan confidentnya masuk kiri.
bang oii ke kiri tu jalan mati yea..hehe

sgt sejuk kat sini

pintu masuk ker Colmar

taman yg cantik :)

seisi memperkenalkan diri

pitcha belakang sy jea yg nampak.haha

sarapan beramai2

d view

bangunan ala france

itik2 yg comel

mcm2 aksi

pemandangan dari atas menara

kalau dapat sewa dan tido kat sini syiokk gak kan

sy yg pendiam bersama pompuan2 yg peramah :)
maybe tak biasa lg kot

bergambar beramai2 tuk kenangan

opss.aksi terlampau

candid kamera

pada yg nak daftar jadi ahli kelab PPEOC sila klik di SINI
kat sana ade borang utk korang isi pastu send via email saje
mudah dan senang

so nnt dah join , boleh buat aktvt sama2 yea.

new aktiviti

Futsal PPEOC

Location:Samba de Futsal Lot 13, Jalan 225,Section 51A, 46100 Petaling Jaya

Time: 9:00 PM Wednesday, January 19th




sumber pic cilok dr fb PPEOC dan ahli2 club PPEOC

14 comments:

  1. pergh!jln lagi...x sakit kaki ke...hehehehe~

    ReplyDelete
  2. mmmbuii... saka ouh mkn angin sejukk sket.. hehehe~

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/116-saya-nak-ke-saya-suka.html

    ReplyDelete
  3. n u r k i m a : tak sakit kaki.kalau bab jalan suka jea.hehe

    ReplyDelete
  4. biella93 :best sgt jalan2.kalau duk umah jea bosan gak :)

    ReplyDelete
  5. ishiko : suka sgt.tempat2 sejuk la best nak jalan2.

    ReplyDelete
  6. cantik la tmpt nie..mcm kat luar negara jak..hehe..

    ReplyDelete
  7. bestnya..saya xpenah pegi bukit tinggi lg..tp tengok picture awak trus mcm nk pegi..hehe

    ReplyDelete
  8. ee sy teringgin mok p sini laa....

    ReplyDelete
  9. Abu Luqman : syiokkk sgt bila kumpul ramai2 ni.hehe

    ReplyDelete
  10. MiSzy DiaN : cantikkan.boleh la berangan2 kat oversea.coz tak tahu lagi bila boleg pegi sana.

    ReplyDelete
  11. sTrawBerry : pegi la.cantik tempatnya

    ReplyDelete
  12. nisa : harus pegi.suka coz kat sana sejuk.nak jalan2 pun best.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^