Saturday, January 29, 2011

Piala Sumbangsih 2011 : Red Warrior vs Red Giant



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

tak suka tengok bola.blh buat jantung bagai nak gugur.huhu..tp still gak nak tengok lebih2 lagi kalau pasukan kelantan yg main.

tahniah kelantan.menang lagi pasukan kita yea.
alhamdulillah piala malaysia kita dah dpt,piala raja2 mmg kita juara bertahan.skarang piala sultan ahmad shah lak kita juara.cayalah

GOMO KELATE GOMO

pasni

GO MORE KLATE GO MORE


psstt..!!!
cayalah Muhd Badhri Radzi aka PIYA.berjaya buat jaringan yg ke 2 tu.i like.hahaha...
pemain dr kelantan hebat la.

8 comments:

  1. ni yg game kat s.alam tadi tu ke ?? patot la jamm terok tadi ! siap police traffic turun padang . huiyohhh

    ReplyDelete
  2. yeyeyeye..menang..gomo klate gomo..hheehhe

    ReplyDelete
  3. Nama baru Red Warrior ialah Happy Warrior..haha..almaklum la,syarikat telekomunikasi Happy yang jd penaja utama

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^