Tuesday, January 11, 2011

so sweat...!!!


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

tajuk entry pinjam ayat faizal ismail masa anugerah juara lagu aritu.hehe
okey.sy dah boleh terima kenyataan yg faizal tahir or Black tak jd juara.try your best next year
i will alwayz support u guys


best dress for me





YUNA


style sgt.sapa kata bila bertudung tak pandai bergaya.
sweet sangat kan.

raya tahun ni ingat nak beli baju warna oren.lalalala


pssttt...!!!
frust gak la FT dan Black tak jd juara.tak pe.lain kali cuba lagi
mmg tak caya la bila ana rafali menang , tp rezeki masing2 kan.tahun ni rezeki dia.tak suka pun kita tak de la sampai nak join fage tak suka Ana Rafali menang lak.


18 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Semacam jadi satu hal yang besar pula dengan keputusan Anugerah Juara Lagu ke 25, TV3. Macam-macam isu diperangkan dalam internet. Setiap artis ada penyokong dan peminat yang agak fanatik dan keterlaluan.

    Artis yang lain memang ada daya tarikkan yang tertentu malah menang dalam kategori khas sebagai contoh (kira hebatlah juga):

    Persembahan Terbaik (RM10 000.00 + piala) :
    Faizal Tahir - Hanyut

    Naib Juara (RM15 000.00 + piala) :
    Black & MUH - Drama King



    Saya ada terbitkan satu artikel mengenai hal yang berkaitan dan saya tujukan kepada puak-puak yang "terlebih sudah" dalam menunjukkan rasa tak senang dengan keputusan oleh para juri yang diketuai oleh M.Nasir.

    http://smskey.blogspot.com/2011/01/ajl-menilai-lirik-dan-lagu-gubahan.html

    ReplyDelete
  2. rezeki memasing tu sangat betul...Cik Peah pun suker dress Yuna..mesti bff dia Hana Tajima bagi idea ni...

    "Love to me is ...." or "Cinta bagi saya adalah..." Contest by Cik Peah

    ReplyDelete
  3. mmg kecewa FT xmenang.
    better luck next time

    ReplyDelete
  4. Ha'ah. I thought so too. Mesti Hana Tajima yg design baju dia utk mlm tu. (^.^)

    ReplyDelete
  5. i baru jer kenal anna rafail tu spls AJL... tp i suka la gaya kampung dia tu.. rezeki dia la tahun ni.

    i suka lagu duet dia ngan mior tu..

    ReplyDelete
  6. baju rayer kaler oren? hehee oren itu hyper!

    ReplyDelete
  7. baju syomir izwa (designer dress yuna) mmg terbaik!

    ReplyDelete
  8. Ahmad Zaki : nik mmg tak puas hati gak ngan keputusan AJL tp tak kisah la.
    rezeki masing2 kan.

    ReplyDelete
  9. peah @ peps : comel dan sweet yuna skarang.makin cantik dan pandai bergaya .but still tutup aurat

    ReplyDelete
  10. fara : nik mmg kecewa gak la faizal tahir tak juara tp still sokong dia coz lagu2 dia mmg terbaek.

    ReplyDelete
  11. Mawar Merah : saap2 pun design.baju ni mmg cantik.sgt sesuai ngan yuna

    ReplyDelete
  12. fa10 : sama .nik pun suka lagu duet dia ngan mior tu.ptt lagu tu jd juara AJL.hehe

    ReplyDelete
  13. Miss dorayAki : baru meriah raya nnt.baju warna oren.hehe

    ReplyDelete
  14. hana yoriee : cute kan baju dia.sesuai tu wanita bertudung.

    ReplyDelete
  15. Syed Hilmi Syed Yahya : yuna sgt2 best.

    ReplyDelete
  16. Amna Jia : mia mmg sentiasa comel.makin glamer mia skarang.semua anugarah dia ade.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^