Sunday, January 16, 2011

Part I || Sunday Morning Ride : Bukit Tinggi


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

nak update kisah kami ke bukit tinggi.kali ni kami pegi ngan ahli kelab Proton Persona Elegance Owner Club (PPEOC)

muka org yg bangun awl pagi.lg awal dr nak pegi keje

kul 6 dah bangun mandi dan buat apa yg patut sebelum ke tempat yg dijanjikan.tp biasa la.konvoi ramai2 ni kan.janji kul 7 tp tak semua sampai kul 7.paling tak suka menunggu dan buat org tertunggu.

excited ker?
tak brapa la coz dah penah pegi kan.en hubby ajak so nik ikut skali la.takkan nak bg dia jalan2 ngan awek lain lak.nnt nik gak yg jeles.haha..pitcha tak snap banyak pun.lgpun kami jalan2 kat Colmar Tropicale tu jea.pusing2 situ.tak de pegi Japanese Village or tempat lain.

kali ni masuk free jea coz ade pekerja kat situ ahli kelab PPEOC.so dah jimat la rm16.haha..yg free tu mmg nik suka.

cuaca lak tak sesuai tuk jalan2.sekejab2 ujan.kami sarapan kat bukit tinggi dan ade seisi suai kenal lak.
ade yg dr kl .ade gak dari pahang.

ok la sekali sekala buat aktvt mcm ni.org kata mengeratkan hubungan kan.boleh kenal2.
tp nik biasa la.segan skit nak tegur2 org ni.so senyum2 jea la.nnt lain kali kita beramah mesra la yea.
lgpun diorang ni kecoh sgt.takut lak nik nak bersuara lebih2.huhu

me with my new baju.haha

benda ni tak de sblm ni.maybe sebab nak sambut tahun baru cina kot diorg letak sini :)

sejuk cuaca kat sini.ujan lak tu.pakai baju 2 lapis pun still sejuk.


nak buat wedding photoshoot kat sini pun boleh.ade gak jumpa pengantin baru tgh posing.

oh yeahhh..cermin besar dlm lif.. i like

tak ramai org pun masa ni
so nak bergambar pun tak de malu sgt :)

peace..!! muka budak bosan.nasib baik e hubby ajak jln2

tgk mata nik.takut2 nak bergambar coz takut swan ni datang patuk..haha.tak ke naya nnt.
so baik mengelak sebelum terkena
senyum sambil mata tgk swan

pitcha atas tak okey.so snap lg.haha
swan jauh skit.

mcm oversea tak?

♥ u loads B


tunggu pitcha2 lain dr ahli kanvoi yg join.nnt kalau ade mesti nik upload kat sini :)

pssttt...!!!
damn jeles tgk org2 yg pegang kamera DSLR ni.bila nik nak dapat ni????

10 comments:

  1. best nye g jln2..nk jgk..ehe..

    ReplyDelete
  2. Bila nak sampai sini??Asyik separuh jalan je akak sampai kat sini.

    ReplyDelete
  3. saya pusing-pusing ngan kete je..lepas jalan-jalan sikit..balik..saja singgah sebentar di sana..nanti nak pergi balik lah..

    ReplyDelete
  4. salam nik.

    awak or hubby awak ahli persona elegance club? sy pun owner persona elegance. same color as urs. ingat nak join this club. tp xde info. boleh info saya x pasal club ni?

    ReplyDelete
  5. niesz : jom join PPEOC.diorang ni mcm2 aktvt buat :)

    ReplyDelete
  6. zmah : tak pe kak.cuba jln lain kali.round semua kwsan sana nnt :)

    ReplyDelete
  7. ummiarissa : ala tak best jln2 ngan kete.kena jalan kaki dan bergambar.baru la best.hehe

    ReplyDelete
  8. Atah Rashid : salam

    hubby nik join club ni.jom la join skali.mcm2 aktvt diorng buat
    pastu boleh kongsi2 ttg masalah kereta dam mcm2 pasal kete.

    diorg sgt peramah.pegi website PPEOC.semua ade kat sana.akan ade mcm mana nak daftar.

    ReplyDelete
  9. n u r k i m a : best sgt kalau bab jalan2 ni.jom join.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^