Saturday, January 22, 2011

Tag || 25 Random Things About Me



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

nik di tag.ni kali ke 2 di tag tuk benda yg sama.so arini paksa diri buat gak.byk lg hutang tag sebenarnya.sorry sapa yg tag.blum sempat lg nak jawab semua.

tp nik akan buat.cuma cepat lambat jea.hehe
kali ni di tag oleh nick adika dan peminat setia nubhan


once you have been tagged,
you are supposed to write a note with 25 random,
things, facts or goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.

1. love taking pictures of myself using digital camera.huhu.bajet photogenik tp nan ado la.
2. tak suka Mathematic and Add math. I like HISTORY better.
3. love my family so much that it makes me cry to think about.
4. first time pakai hp masa tahun pertama kat U.masa ramai dah yg pakai tp still mahal lg.tak glamer lagi hp kamera ni. tuk call ngan taip mssg jea.tp tu pun dah excited tau.hehe
5. PURPLE is my favourite color.

6. sukan makan durian.
7. sy tgh frust.arini period so harapan nak pregnant musnah.usaha lg yea nik.ermmm
8 . walaupun mcm2 fesyen tudung sy try, tudung bawal gak ttp jadi pilihan.lg2 time keje.
9. masih ade lg baju yg di beli tak dipakai .tiba2 teringat lak.huhu
10. peminat Dato Siti Nurhaliza dan Zamani Slam

11. tinggal di Putra Perdana , Puchong
12. bekerja di Jalan Klang Lama, KL
13. tak suka pakai kasut
14. first time tgk wayang masa kat matrik N9. tgk filem Ada Apa dengan Cinta
15. tak suka senyum nampak gigi


16. di sebelah family en hubby sy ialah MAK USU..hehe
17. suka DOMINOS PIZZA berbanding pizza hut.
18. tahun ni umo sy dah 27 TAHUN .tua dah kan.huwaaaaa
19. birthday sy 9 AUGUST.ingat yea kawan.dan jangan lupa bg ucapan nnt.hehe
20. sy teringin nak derma darah tp skarang tak boleh coz berat tak cukup daa

21.tak pandai la hal fesyen dan make up2 ni.pakai apa yg dirasakan selesa dan sesuai
22. bekas student UMT Terengganu , degree in IT
23. tak suka jawab call.kalau kat rumah hp ntah mana2 letak.sy lebih prefer sms.
24. sy ade lesen moto tp lepas abis U sy dah langsung tak bawak moto
25. tak suka baca novel tp first dan last novel sy beli adalah novel OMBAK RINDU. ini super duper best punya novel

omak aihhh..mmg penat la buat tag ni.ntah apa2 fakta menarik dan menolak dah yg kuar.nasib baik 25 jea.
rasanya mcm dah ramai buat tag ni kan.so sapa2 yg belum buat tu sudi2kan la buat yea.hehe

Thanks for reading

18 comments:

  1. ciK LyndaWawa igUana : dah tua la dik.umo pun dah 27 tahun ni.hehe

    ReplyDelete
  2. hamzah ian : sama la.dah lama sgt tak makan dominos ni :)

    ReplyDelete
  3. tu la nik neh.....macam anak dara ja tgk...wah..hebat la nik suka sejarah..ila xsuka membaca...ehheheh...mls tol..lau history ckop2 mkn ja...heheh

    ReplyDelete
  4. saya suka math, tp xsuka add math n sejarah..hehee

    laaa..dgree in IT??terer lahh..sya sndri xberani nk amik cos tu!!

    ReplyDelete
  5. ombak rindu? macam penah dgr je..

    ReplyDelete
  6. makan durian ya? hehe

    im already followed your blog!
    and if u think my blog interesting, u can do the same thing!

    Harus Baca: AMD VS Intel

    ReplyDelete
  7. ops, gf saya pun suka purple.. tapi saya kurang suka purple.. thehehe..

    ReplyDelete
  8. HonEyBuNNy: nik paling suka sejarah .math mmg langsung tak suka.tp sebab wajib ambik math so terpaksa gak la.hehe

    ReplyDelete
  9. juliet. : yup..ambik degree dulu.tak de la terror mana.biasa2 jea.

    ReplyDelete
  10. ejulz : ombak rindu novel yg best.skarang diorang dah buat filem pun.maya karin dan lisa surihani berlakon.

    ReplyDelete
  11. kiwi : sama la kita.nik mmg tak suka math langsung.huhu

    ReplyDelete
  12. LinE PuTih LiNe HiTaM : la naper lak boleh fobia ngan tag ni.hehe

    ReplyDelete
  13. areripe : yup.sgt suka makan durian.hantu durian ni kalau nak tahu.hehe

    ReplyDelete
  14. ZulkifliMN : lelaki jarang suka purple kan.selalu pompuan yg suka warni purple ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^