Monday, January 3, 2011

warna warni tahun 2010


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

Welcome 2011 ^_^

mari imbas kenangan indah tahun 2010.perkara yg sy lalui sepanjang tahun 2010
dah hari ke 3 tahun baru pun.arini baru sempat buat entry daa.. :)

❤family trip to gambang❤
dah lama bercadang nak buat family trip ni.akhirnya berjaya gak buat kat gambang water park.

❤keje
keje ok dan gaji yg ok dr sblm nya.walaupun still tak brapa nak bangga tp still bersyukur ngan rezeki yg ade.
masih lg bertahan.bulan ni masuk 7 bulan nik keje kat jln klang lama.

❤first time beraya sbg isteri org❤
Alhamdullillah dapat beraya bersama en hubby tersayang, bersama family tersayang di kelantan

❤akhirnya berjaya memiliki kereta❤
memudahkan kami nak kemana2.coz dulu guna kereta manual .so skarang blh la merancang percutian ke tempat yg lebih jauh.

❤1st time tgk teater Natrah kat Istana Budaya❤
best sgt.nnt nak tgk teater lg :)

❤jalan2 cari pasal❤
walaupun dekat dan singkat tapi cukup membahagiakan bila bersama2 en hubby

melaka

melaka lg :)

bukit tinggi

❤ aktvt bersama family
tak byk aktvt bersama family .biasa la masing2 ade life sendiri.tp kadang2 kalau sempat kami jumpa la.

wet world shah alam

i-city shah alam

iftar bersama adik2 di alamanda

bbq dan sambutan bday family

broga hill
1st time ke sini
sy kan lembik orgnya.dapat daki bukit ni dikira sbgai kenangan yg terindah la.hehe

aktvt last bersama family tuk tahun 2010.
sambutan bday ayah mertua di senibong
makan makanan laut di tepi laut :)

❤ anniversary 1 year as husband and wife❤
We have been together for not that quite long but still we went through lots of things together


pencapaian org di sekeliling sy juga membahagiakan sy


❤adik dapat ke UK.sambung study medic❤
akhirnya cita2 adik sy nak sambung blaja ke UK tercapai.

❤en hubby dapat keje kat SAPURA❤
❤adik sy JA dapat keje baru di MISC❤
jeles.coz semua dah keje company besar2.moga tahun ni rezeki sy lebih murah tuk tukar keje :)

❤rumah kakak sy berjaya disiapkan tahun 2010❤
ermm..bila la sy nak ade umah sendiri ni.

to 2010
thanks for everything .. gonna miss all the sweet memories
Happy New Year to all :)

10 comments:

  1. waaahh!.. byknye kenangan dia yg best thn 2010.. well, hopefully tahun ni lagi byk yg best.. :) insyaAllah akan dpt rezki yg lebih baik thn ni.. :)

    ReplyDelete
  2. saye bnyk kali cube bwt rentetan mcm ni. tp xjadik je. hohoho

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru nik....sukanya tgk semua gambar2 neh...;-)

    ReplyDelete
  4. Lau saya tak tengok gambar awak kawin..sy agak awak anak gadis lagi... sweet n cumel

    ReplyDelete
  5. Pearl Kaz : btol tu.moga tahun ni lebih byk yg menarik.
    harap rezeki baby la tahun ni :)

    ReplyDelete
  6. n!da : entry ni rasa nak buat secara tetiba.so buat la.nasib baik dpt siapkan entry ni :)

    ReplyDelete
  7. HonEyBuNNy : selamat tahun baru ila.thanks dear :)

    ReplyDelete
  8. puterihannan : selamat tahun baru dear :)

    ReplyDelete
  9. MisZ Aien : hehe...tinggi btol pujian tu.apa2 pun.thanks dear :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^