Sunday, February 20, 2011

bila saya camwhoring :)



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

OMG ( oh menarik giler) .. Its about 2 : 30 am and my eyes still open widely.try to avoid myself from online, but I just cant :))

so terciptalah entry merapu dari saya.


secara jujurnya nik suka snap pitcha sendiri. Dlm erti kata lain, nik suke camwhoring.
kamera digital lumix ni akan sentiasa nik bawak kemana-mana.benda wajib ada dalam handbag.

kalau tengok profile perempuan di FB mesti wajib gambar sendiri ada banyak kan.perempuan & camwhore ibarat lagu & irama.memang sukar di pisahkan. betul tak? hehe

sebab kenapa saye suka snap gambar sendiri

*kalau orang lain yang snap memang saya jadi malu dan kaku..tak tahu nak pose macam mana nnt.
*obsession dan addiction yang susah nak dibuang.en hubby pun naik pening dengan perangai pelik wife dia.haha

bila dan di mana saya suka camwhoring

*suka snap pitcha masa nak keluar rumah.muke time ni agak fresh.baru jea tempek muka ngan bedak 2 inci setengah . segala jerawat dapat di cover dengan baik sekali.
kalau amek gamba setelah bape jam keluar, memang muka ni penuh la ngan takungan minyak.


*feveret tempat untuk meng-camwhoring dari zaman bercinta sampai la ke hari ini...dari dulu..skarang dan selamanya ialah di dalam kereta

nik mana boleh drive so duk dalam kete memang bosan la kalau tak buat apa2. kalau tak camwhoring , keje nik tido jea.so nak isi masa yang berharga tu , snap la pitcha sendiri.


gaya pose wajib

saya rasa pose sambil membuat peace telah menjadik salah satu pose wajib.


juga pose macam pitcha di bawah ni. sebelah tangan mesti ade.letak kat dagu la.kat pipi la.konon nak nampak comel dan sweet la.haha


dan jugak pose tangan di pinggang juga jadi pose wajib tuk saya bila time camwhoring :)


banyak pitcha yang nik snap selalu dari angle tepi atau atas. sangat tak sesuai ambik dari angle depan.sebab nak cover muka yang berisi.


pelik dengan manusia yang nak kutuk2 org yang suka camwhore.siap kata annoying lagi letak pics yg self snap ni kat blog.kalau tak nak tengok, kau jangan la tengok.senang citer kan.dia tak letak pics dia kat blog kau pun kan.jeles tak bertempat ni kenapa.

siap kata pics camwhore yang banyak tu menyebabkan dia nak loading blog tu lambat.nampak sgt la dia mmg suka pegi kat blog tu walaupun kata tak suka tengok banyak pitcha.haha..itu dah di kira jeles kan

manusia yang suka kutuk ni la sebenarnya yang sangat ANNOYING kan.tak kisah la banyak pics dia menyemak kat entry walaupun tak de kena mengena ngan entry pun.tu cara dia berblogging.setiap orang ade cara sendiri nak berblogging.so sila hormat.

biar la pics dia pose sama jea dlm setiap gambar.sekurang2 nya baju dan background tak sama.nak letak pics kat sidebar panjang berjela2 pun itu hak dia kan. blog dia punya.haha

sy seorang yang suka snap pitcha. Tak kesah la kau nak cakap ape pun. Janji I bahagia.huahuahua

ok2.sudah mau stop entry merapu saya.
thanks for reading entry yang merapu dari saya.
mau tido dulu
gudnite semua, sweetdreams ;)

10 comments:

  1. baru jer nak cakap...
    tgn mesti duk kat pipi... akak dulu suka juga buat perangai gila2 ni, skrg pun ada juga esp bila ngan anak2

    ReplyDelete
  2. hakhak.skali skala camwhoring best~!

    ReplyDelete
  3. eyes143.. : mmg suka camhworing.dah jadi perkara wajib dah.huhu

    ReplyDelete
  4. fa10 : hehe..mmg trademark tangan mesti ade bila snap pics sendiri.dah terbiasa.hehe

    ReplyDelete
  5. sizuka[Izzati] : camhworing memang best.sgt besttttt.hehe

    ReplyDelete
  6. nice!!
    hi, Nik..

    great note.. but i don't understand well some words.. u know, i'm Indonesian..

    nice picts.. ^^d

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org