Monday, February 28, 2011

entry melekat || exchange link



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


kali ni saya nak memenuhi sidebar saya dengan link kawan-kawan.ni untuk
personal blog sahaja. exchange link free je.

nik letak link korang, korang pun kena letak link nik jugak kat blog korang tau.adil kan

URL blog nik : http://nikminijournal.blogspot.com/

kadang-kadang , masa nik blogwalking baru tau ada kawan-kawan yang letak link blog nik.kalau nik tetiba terjumpa, nik akan add link blog korang.

tapi mesti ade yang nik tak tahu kan.
so boleh tinggalkan link di ruangan komen di bawah.

atau email nik

leoni.nik84@gmail.com

so kawan-kawan sudi2 lah exchange link dengan saya yea.hehe
pastikan link korang tu valid okey.

17 comments:

  1. tukar dengan TP nak tak?

    http://sayasalahka.blogspot.com

    ok tp dah amek link nik.

    ReplyDelete
  2. mahu tukar link juga :)

    http://theuglyreality-hanisa.blogspot.com

    :) im ur new follower

    ReplyDelete
  3. Kimi folo....
    hit me back:
    http://sakurayaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Jom tukar link :)

    http://galeriini.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  5. ni link saya...saya da letak link ni jugak..

    http://nescafeeais.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ila nak jugak link kan..heheh

    http://iladelarossa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mau juga .. hehe

    http://kerdipanbintang.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. exchange link?? mau2.. hee

    http://kazreal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Okeh saya dah add.. ni belog saya..

    http://www.onggon.com :)

    ReplyDelete
  10. salam..

    nak tukar jugak :)

    http://mairajourneyoflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ok..nnt kita tukar ye.

    http://sandal-kecik.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. dah follow sini..nati atie add nik punya kt bloglist

    http://nicemamaforever.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. thanks semua sudi exchange link.nik letak link korang kat sebelah tau.bwh bloglist Virtual friends.

    kalau link yg tak de tu maknanya korang tak letak link blog nik kat blog korang.nik pun tak letak gak.sorry :(

    ReplyDelete
  14. hai nik..u tinggalkan komen kt blog saya..so dh jenguk blog awak plak..nice blog! saya pun dh follow awak.. ;)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org