Monday, February 28, 2011

I want this..Ohh plss !



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

one of my wishlist.
I'm super loving it :))

can I get this? ;)


Opsss! Ini sekadar gambar hiasan ;p

16 comments:

  1. kumpul duit. nanti boleh beli. this is one of my wishlist jugakk. i want it so badly !

    ReplyDelete
  2. nak dslr jugak ehh : ) insyaAllah blh dpt tu : ) guna nuffy jelah :D

    ReplyDelete
  3. sape xnk ...? Yana pon nk... hhehe..

    ReplyDelete
  4. wooo :O
    i wish i had tht too :(

    ReplyDelete
  5. my wishlist too !
    sys,mntak la en hubby belikan as birthday present kew
    hehehe :)

    ReplyDelete
  6. boleh je.. g beli kat kedai ye =P

    ReplyDelete
  7. Nak gak!!
    Memang teringin sangat...
    Apa pon,nak inform..
    Saya tag Puan Nik dalam Contest Gambar Saya Cantik..

    ReplyDelete
  8. nok jugop gonih...tunggu aku kayo aku beli ko mung so...hihi

    ReplyDelete
  9. Asyraf Arif : yup..tengah kumpul duit mahu beli.moga dapat beli dlm tahun ni la.hehe

    ReplyDelete
  10. Nur Hani : hehehe..duit nuffnang skit jea.tak cukup nak beli gula2 pun.mcm mana nak beli dslr.hehe

    ReplyDelete
  11. saya YANA : sama2 nak kan.jom kumpul duit .kita beli nnt.hehe

    ReplyDelete
  12. zeera : hehe..kami tgh kumpul duit nak beli ni :)

    ReplyDelete
  13. kay_are : boleh beli jea beli tp duit tak cukup lagi.hehe...kumpul duit dulu.huhu

    ReplyDelete
  14. My Name is Mar : sama la kita.nak sgt beli DSLR ni :)

    ReplyDelete
  15. nik ayunnie : bilo la nok kayo tu yu.nnt mung kayo aku tuntut la DSLR ni ngan mung.haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^