Tuesday, February 22, 2011

jom join faceblog



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

nik terjoin satu komuniti yang namanya faceblog. nak join faceblog ni syarat nya kena ade blog
so apa mau tunggu.pakat ramai2 kita join yea :)
nak join klik banner kat sidebar sebelah.

Tujuan faceblog diwujud ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh malaysia dan dunia amnya. Marilah kita bersatu dan berkerjasama dalam membantu rakan-rakan blogger kita di seluruh malaysia. Sepertifacebook, kami juga mempunyai tujuan yang sama iaitu menjalinkan hubungan yang lebih erat antara para blogger di seluruh malaysia selaras dengan tema yang kami gunakan iaitu seakan-akan temafacebook. Sertailah kami dan bersama kita memeriahkan dunia blog malaysia.

Terima kasih

2 comments:

  1. tau...tapi takdan lagi nak join faceblog nih...terlalu bz tapi cam bessss je...hehe :P

    ReplyDelete
  2. Ayuraza : tak pe.nnt sempat boleh join.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^