Sunday, February 27, 2011

kesian kereta kami :(


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

sebelum ni saya ade buat entry pasal kereta kami yang di langgar lari .sampai memaksa kami menukar lampu belakang kereta persona elegence.kerete dah tak nampak macam persona elegence coz lampu dah berubah.try cari lampu persona elegance tapi harga dia mahal sangat.so mampu tukar lampu ni jea.


tapi tup tup ari khamis lepas cover lampu tu jatuh.
memaksa kami tukar lagi lampu belakang kepada yang ini.

kereta kami dah jadi elegence balik.wuh wuh wuh ...!!!!

14 comments:

  1. xpe..yg penting dah jd elegence blk:)

    ReplyDelete
  2. cntiklah pesona ni sis,tringin nak beli,tpi duit tkde...heeee

    ReplyDelete
  3. kereta tu taknak lampu lain tu.
    lepasni g mandi bunga.

    ReplyDelete
  4. hohohohho.elegan sungguh kete sis~!:D

    ReplyDelete
  5. x pa, kereta tetap kelihtn cantik dn mnarik..:)

    ReplyDelete
  6. tiEra : yup btol..dah jadi elegence balik.hehe

    ReplyDelete
  7. Woofer Storm : tak pe.kumpul duit dulu.nnt boleh gak beli.kena pandat berjimat la.hehe

    ReplyDelete
  8. Tuan Penasihat : tuan yg bawak kete ni kena mandi bunga.hehe

    ReplyDelete
  9. sizuka[Izzati] : hehe..sungguh elegence kan.

    ReplyDelete
  10. firohar : kete still baru lagi.nampak la cantik lagi.tunggu la bbrp tahun lagi.mesti nampak buruk gak.huhu

    ReplyDelete
  11. Nobita Sensei : thanks..hehe
    melayang gak la duit nak dapat lampu elegence balik.

    ReplyDelete
  12. mane nak dapat lampu yg facelift tu?..yg first punye..cantik gak

    ReplyDelete
  13. remi rahin : hubby nik beli kedai kete jea.yg tu paling murah kot.harga dlm rm300++ tuk sepasang lampu tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^