Friday, February 25, 2011

my favorite movie || Mujhse Dosti Karoge



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers



saya jadi rindu bila tengok video ni.rindu dekat kawan-kawan masa blaja dekat UMT.video ni la kami tengok tiap-tiap hari tanpa rasa bosan.sampai ade yang tegur bila masuk bilik kami.coz setiap kali diorang masuk, video ni yang kami pasang.
laaa sapa suruh setiap kali kami pasang lagu ni ..korang masuk bilik kami .hahaha

i love this medley.the medley was awesome.ni my favorite video dalam filem Mujhse Dosti Karoge ("Will you be my friend?") . gabungan 18 lagu hindustan yang pernah hit.korang yang tak penah tengok patutnya kena tengok.sure korang jatuh cinta .hikhik
dapat tengok macam2 jenis tarian dalam ni.


filem ni akan tayang kat tv 3 kul 2 petang nanti.sangat tak sabar nak tengok..tengok sambil mengimbau kenangan lama :)))

citer ni sangat best.antara filem hindustan paling best nik penah tengok.lagu2 dalam ni pun semua best2.pendek kata semua best la.


kereena kapoor sangat cantik dalam filem ni :)
oh yes she my favorite hindustan actress.not just a great actress but an awesome dancer too.

18 comments:

  1. ye2...jgn lupa petang karang...hahaha...

    ReplyDelete
  2. wahh!CG pon suka gk ceta neyh..xsabo..

    entri baru : LELAKI MEMANG TAK GUNA!!

    ReplyDelete
  3. Sallam,
    Cerita HIndustan memang best.

    ReplyDelete
  4. hisdustan dulu tak macam hindustan skrg..
    dulu tangkap leleh..skrg..hampeh! :)

    ReplyDelete
  5. kenapa dah 3 orang buat entry pasal cerita neh ek? dia ada keluar baru ke. hehe

    ReplyDelete
  6. i tengok jugak.. lama tak tengok hindi movie.. tangkap leleh juga..:P

    ReplyDelete
  7. saya YANA : takkan lupa.dah tengok dah sambil mengimbau kenangan lama.hehe

    ReplyDelete
  8. CIK GADIS : citer ni sangat best kan :))

    ReplyDelete
  9. LIPISLADY : nik suka tengok citer hindustan yg lama2.yang baru ni mmg jarang dah tengok.
    dah tak suka coz jln citer dah tak best.pelakon lak makin seksi.

    ReplyDelete
  10. NaZaTuL LyA : sama la kita.akak suka sgt citer ni.hehe..tgk banyak kali pun tak pe.

    ReplyDelete
  11. little cart00n : tau tak pe.skarang ni cter hindustan makin seksi.jln citer dah tak menarik mcm dulu la.lagu2 pun dah tak best gak.

    ReplyDelete
  12. Fathiah Hamim : bukan keluar baru tapi dia tayang kat tv3 ari sabtu aritu.

    ReplyDelete
  13. N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: yup.dia tayang kat panggung sabtu.

    ReplyDelete
  14. zaty luvlianncezzz : yup.tayang ari sabtu.dah tengok dah.sgt syiookk la :))

    ReplyDelete
  15. Hunny : mmg sedih citer ni.yg sedih tu la part paling best kan.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org