Saturday, February 19, 2011

nice...!!!


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

mata tak boleh nak lelap.so bukak la internet sambil layan lagu jiwang kat THR.fm ni.
terjumpa pitcha ni kat facebook dan Beautiful Nara.
jeles tengok pitcha cantik2 ni.so nak share ngan korang biar jeles gak..haha

ni majlis resepsi Ayu Raudhah kat Seremban dan di Wellness Hotel . org dah berlambak dah update pasal ni kan.tp nik baru jea nengok pitcha ni.hehe

baju yang cantik...baby blue color

wow.cantiknya kasut






cantikkan pitcha ni




aishhh..cantiknya baju






sweet


sedap jea nampak kek bola tu




cantik la RCW ni





opsss










pakaian ni tak tahu la majlis kat mana


pssttt
wah berapa banyak baju kahwin Ayu Raudhah ni pakai yea ? Mai aih semangat bersanding ni :)))

16 comments:

  1. baju kawin ayu yg biru tu gojes gile..mmg cantik! heee

    ReplyDelete
  2. waduh...semua pakaian ayu cntik gila la.....dr akah nikah sampai sanding...bestnya..bahagia gitu...

    ReplyDelete
  3. cantek n comel la ayu 2...
    wahhhh...
    sgt beshhhhhhhh wedding 2

    ReplyDelete
  4. cantik sangat!
    warna turqoise lembut mmg sesuai kan buat baju kawen
    tak terlalu lembut dan tak terlalu terang
    hehe :)

    ReplyDelete
  5. yg biru tu paling cantek ! combination color yg menarik. walaoweyh !

    ReplyDelete
  6. Si DauN CeRi : sgt cantik.baju dia semua lawa2 kan.berkenan :)

    ReplyDelete
  7. yan_n.i.m : warna baby blue yang sgt cantik.sesuai ngan orgnya :)

    ReplyDelete
  8. HonEyBuNNy : memang sangat cantik semua baju2 dia.

    ReplyDelete
  9. ijam ismail : best la.ade duit semua boleh dapat kan.baju semua cantik2.buat jeles jea.huhu

    ReplyDelete
  10. Syariniey Amran : mmg sesuai sgt baju dia tuk majlis nikah.perfect la.baju cantik,make up cantik, pengantin cantik :)

    ReplyDelete
  11. eyes143.. : btol.akak memamg berkenan kat baju biru tu gak.super duper cantik :)

    ReplyDelete
  12. wowo... banyaknya koleksi.. picca cun..

    ReplyDelete
  13. deeya_89 : ade jodon nnt kawen la.jgn duk risau sgt hal jodoh yea :)

    ReplyDelete
  14. iz : semua pitcha diorang cun2 kan.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^