Sunday, February 27, 2011

sharing is caring || kursus kawen


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

ini bukan iklan berbayar.cuma mahu berkongsi info menarik bagi bakal pengantin yang nak pergi kursus kawen.

ade yang kata pergi kursus kawen ni tak best.duduk saje pastu dengar ceramah sepanjang hari.

tapi bagi nik pergi kursus kawen la antara perkara yang nik suka.lagi2 bila kita pergi tempat yang best.tempat kursus kawen yang nik pegi , ustaz2 yg bg ceramah sume kelakar2.tak sempat nak terlelap pun.asyik nak tergelak jea.

kursus sepanjang 2 hari.kalau ada untuk seminggu pun saya sanggup pergi.hehe.

nik berkursus kat Pusat Bimbingan Sri Permaisuri / Pusat Bimbingan An Nisaa di Bdr Sri Permaisuri.
mesti korang tertanya-tanya kat mana Bandar Sri Permaisuri? sebenarnya Bdr Sri Permaisuri terletak di dalam kawasan Bandar Tun Razak. berdekatan Taman Tasik Permaisuri, dan 1 km dari HOSPITAL HUKM.

ni address nya :


Pusat Bimbingan Sri Permaisuri / Pusat Bimbingan An Nisaa:
Plaza Dwitasik BLOK A TKT 4 Lot A4-6
Bdr Sri Permaisuri, Jln Tasik Permaisuri 1
56000 Cheras Kuala Lumpur.

No Tel: 03-9171 6789, 03-5637 1880 H/P 012-2100789

Bayaran tuk kursus adalah rm80 seorang.

4 comments:

  1. hihi..aku x g lagi nie...bilo hauu nok g kursus kawin nih...sero supo cukup umur dos...haha

    ReplyDelete
  2. patut la ade kawan cakap klau ade kursus kawen seminggu semua nak g.. apekah rahsianya itu?.. hihi :)

    ReplyDelete
  3. nik ayunnie : cukop umo doh tu.blh gi la tu.hehe

    ReplyDelete
  4. Shaker™ : sebab best la.kelakar jea semua ustaz yg bg ceramah tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^