Sunday, March 27, 2011

gorgeous lady




Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

sekarang ni nik tengok fesyen tudung dan fesyen pakaian cepat betul berkembang. macam-macam gaya dah ade . yang penting menutup aurat kan.
nik suka style wanita cantik ni.nama dia Raja Nadia Sabrina.
umo 26 tahun dan dah berkahwin.
gaya dia sopan dan cantik.tak perlu nak pakai berbunga2 atas bawah tuk nampak bergaya.

nik cilok pics ni dari blog dia.harap dia tak marah la yea.
sebab saya dah jatuh cinta dengan style dia.

jealous sebab hanya mampu tengok and adore je style diorang ni
nak bergaya macam ni mmg kena spent duit .
kalau yang mampu apa salah nya mencubakan.


cool..really love this one!

cun giler gaya ni


love this purple color




sebagai wanita betudung we have so many options..so just tepuk dada tanya selera kan.
jangan jadi mangsa fesyen sudah la.


currently , nik lebih comfortable pakai tudung bawal jea pegi keje dan kemana2 pun .senang. mudah dan ringkas.haisshh..bila nak bertukar style ni.hehe

18 comments:

  1. org cantik, pkai apapun makin cantik

    ReplyDelete
  2. hehe..pelik gak tudung zaman sekarang ni kak,,makin debelit..hehe

    ReplyDelete
  3. cute!!! pandai bergaya.. iyou smp skrg x brani nk lilit2 tudung.. hahaha

    ReplyDelete
  4. cantik dan pandai bergaya..kalo banyak duit pun jadi mangsa fesyen watpe...:P

    ReplyDelete
  5. canteknyeee dia. serious! tak nmpk mcm dah kawen pon. ;)

    btw follow u dear :)

    ReplyDelete
  6. aah..same lah..suka tengok org pakai cantik2 je..

    tp saya tetap pakai tudung bawal lagi..gila x uptodate ! he he

    ReplyDelete
  7. sama lor kite wan pun still dgn tudung bawal aje..teringin gak nk terbelit2 tp malu lor...h3h3

    ReplyDelete
  8. skrg mmg org pose dan pki style2 mcmni kn.

    ReplyDelete
  9. tulus sweet : sama la ngan akak.mmg tak up to date kalau bab fesyen ni

    k.h.a.l.i.l.a : cantikkan :)


    puteri ain : sgt lawa bila la nik nak pakai mcm ni.hehe

    chah : btol tu.pakai apa pun cantik.org dah cantikkan kan.

    ReplyDelete
  10. apik pehe : tu la akka pakai tudung bawal jea.tak pandai nak belit2 ni.makin dibelit makin buruk.hehe

    iyou : sama ngan akak.last2 pakai tudung bawal gak..hehe

    ReplyDelete
  11. Ayuraza : btol tu.kalau jadi mangasa fesyen susah gak kan.

    Amiera Hilton : thanks folow yea dear.mmg tak nampak mcm dah kwen kan.dia mmg pandai bergaya

    ReplyDelete
  12. Atikah saleh aKa Yun Yun : suka tgk org sytle ni.

    zuhanismohamed : akak pun sma.pakai tudung bawal lagi.tak pndai nak belit2.belit simple2 tu okey la.hehe

    ReplyDelete
  13. Wan Adawiyah : mmg la.belit2 tp pastu malu nak kuar.last2 pakai tudung bawal gak.huhu

    Nurun : sytle mcm ni trend skrang kan.

    ReplyDelete
  14. nik..tak sangka...tgh browse blog..terbrowse yours..tak sangka..nice blog..keep it up...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org