Monday, March 28, 2011

just simple & small celebration



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

today is his birthday
selalu en hubby yg bg kejutan tuk saya.kali saya lak buat dia terkejut.huahuahua
saya ni bukan pandai sgt nak buat suprise. ni pun just simple suprise jea.takkan sampai buat jantung en hubby terhenti seketika pun.hehe
just simple and small celebration jea.



muka bday boy yang penat.baru balik keje :))

moist cake chocolate
nasib baik kat taman ni ade kedai kek yang dekat dengan rumah.nik pegi jalan kaki jea beli kek ni.
sedap tau kek dia

pastu order dominos pizza.segalanya di hujung jari.hehe
order online jea.
kat taman nik ni hanya dominos pizza jea buat delivery.hehe

ucapan utk hubby tersayang :
Happy Birthday to my dear husband
semoga rumahtangga kita berkekalan sehingga ke akhir hayat
I LOVE YOU with all my heart
I wanna grow old and do everything with you
i love you MORE and MORE

12 comments:

  1. saya terus jadi lapar kak tengok kek ngan pizza tu . aduhhhhhhh

    selamat ulang tahun untuk cik abg tu yee .

    ReplyDelete
  2. Sedari,
    tu smua dh ckup mnyatakan apa yg ada di sanubari..x prlu grand sbanrnya, w'pun dgn ucapan birthday saja dah ckup romatis..tp bila dh ada kek coklat moist ni, OmOt pun cair..hehe
    saLam ulangtahun kelahiran juga buat husband sedari..

    ReplyDelete
  3. hpy birthday utk dia yer... biar bersederhana..janji hati ikhlas kan..

    ReplyDelete
  4. besh nyeh kek tuh! grrr~ >.<

    suwet lar, hepi together oke. ^^

    ReplyDelete
  5. Aiseh ..
    makanan ~
    jadik lapar ...

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir untuk husband nik....
    moga dirinya sentiasa dirahmati oleh-Nya dan bahagia hingga ke akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  7. Omaq oTai : thanks.nik bukan jenis yg suka buat kejutan.kali ni rasa nak buat kejutan lak.

    ReplyDelete
  8. Cik Moon : btol tu.asal hati ikhlas kan.

    ReplyDelete
  9. FariehanIbrahim [LBC] : sedap kek nya. thanks :)

    ReplyDelete
  10. nelly : hehe..jom makan.sedap tau..

    ReplyDelete
  11. NURUL NADIAH MAMAT : thanks atas ucapan tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^