Saturday, March 26, 2011

Nong Poy || He become She


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


kenal tak Nong Poy ni?? dia ni supermodel dan pelakon kat thailand.
jangan tergoda yea wahai lelaki coz dia kaum sejenis anda.hehe..

dia buat pembedahan time umo 17 tahun.omakk aih...banyak duit dia
now become a very pretty and cute lady
menang Miss Tiffany Competition and Miss International Queen 2004 tau

jeles kot tgk kulit dia.kalah pompuan sey.
sanggup Nong Poy ni tahan sakit semata2 nak jadi perempuan kan
buat pembedahan buang tutt dia
manusia macam ni pun ada.sanggupnya dia

memang sebijik mcm pompuan la
tak nampak langsung macam lelakikan

sejuk jer mata tengok :)))
skali lelaki daa

opss...sorry pic sexy.susah nak cari pic dia yg kurang sexy ni.
banyak jumpa yg mcm ni la.lagi sexy pun ade.

dia buat pembedahan buang tutt dia jea.muka dia asli .
lagi buat nik jeles.hehe

ladyboy
she looks absolutely like a real woman and she's prettier than a real woman..
i am right??? hehe

wajah Nong Poy sebelum pembedahan

hebatkan pembedahan plastik ni.
dia ade boyfriend tau.
dengarnya dah bertunang pun

kawan saya penah jumpa orang mcm ni. i mean lelaki yang pondan ni.
dia siap kutuk kata kawan nik tu gemuk.

hello cik abg ehh cik kak , kalau pun kami gemuk , kami tetap tulen ok.jaga skit mulut tu.

apa yang boleh kita belajar dari sini

Bersyukurla dengan apa yang Allah kurniakan pada kita. Tak perlulah nak ubah ciptaan yang dah di anugerahkan.
Daripada Ibnu ‘Abbas Radhiyallahu ‘anhuma,
Maksudnya: “Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wasallam melaknat
orang-orang lelaki yang menyerupai perempuan dan orang-orang
perempuan yang menyerupai lelaki.”
(Hadis riwayat al-Bukhari)
psstt ..!!!
saya bersyukur di lahirkan sebagai wanita.walaupun berhidung jambu, berkulit jerawat dan bermacam2 ber lagi.hikhik


nak gak letak pic sendiri.saya punya suka la.blog saya.huahuahua
bagus btol photoscape ni.boleh edit pic sampai jerawat dan parut jerawat pun tak nampak.

25 comments:

  1. pergh~~ xsangka giler die bapok~~ dasyat betul~~ still lagi x sangka die lelaki walaupun 10 kali tengok gambar die~~ comel plak tu~

    ReplyDelete
  2. Salam...ish3..nasib baik tak pernah ponn minat kat dia hehehe

    ReplyDelete
  3. 100% macam perempuan......addoi......
    nik hidung jambu ke?
    nad hidung kemek.....ahaha.......

    ReplyDelete
  4. perghhh.. mmg nmpk mcm pmpuan btol..
    cun giler ~

    ReplyDelete
  5. saya terkecoh pada awalnya melihat picturenya, ternyata dia laki-laki ha...ha...ha

    ReplyDelete
  6. agaknye kalo die terus jd lelaki mesti hensem...kan2..die ade bf x agak2..hahahaha

    ReplyDelete
  7. skali pndang mmg sudah tertipu.. addeeess... =="

    ReplyDelete
  8. hebat lah.. sebijik cam pompuan..pompuan pun kalah ni..hoho

    ReplyDelete
  9. muka comel gila,kalo xtaw,mesti ingat dia gal sejati..ades2

    ReplyDelete
  10. gila lawa ahh..pmpuan ori pun kalah.betullah..

    ReplyDelete
  11. comei...

    yang last pon comei juga

    ReplyDelete
  12. heartlessgurl : tgk pics mmg tak sangka dia ni lelaki.100 kali tgk pun still tak caya lagi.huhu

    ReplyDelete
  13. saya YANA : tak sangka kan dia lelaki.sukar nak caya.hehe

    ReplyDelete
  14. Abang Long : nasib baik yea.hehe

    ReplyDelete
  15. NURUL NADIAH MAMAT : nik hidung jambu la.apa pun jenis hidung kita, kita ptt syukur kan.still gak ade hidung.hehe

    ReplyDelete
  16. imnabila : cun sgt kan.tak nampak langsung mcm lekali.

    ReplyDelete
  17. Made Budi : opsss...tersilap la yea.dia mmg lelaki,

    ReplyDelete
  18. terataiflowerz : dia dah ade bf la.katanya dah kawen pun .tak tahu la btol ker tak.hehe

    ReplyDelete
  19. ~RizaL~ : sekali pandang mmg akan tertipu. lak.banyak kali pnadnag terus tak caya dia lelaki,hehe

    ReplyDelete
  20. kimchisu : mmg kalah pompuan real kalau mcm ni.hehe

    ReplyDelete
  21. MagikaKotak : muka dia mmg comel.mmg kalah pompuan

    ReplyDelete
  22. Puan Kutu: mmg kalah,tu buat ni jeles tu.hehe

    ReplyDelete
  23. cemomoi : yg penting yg last tu perempuan real.hehe

    ReplyDelete
  24. Takpa seksi pun sbb plastik..huk3... apa nk jadi dgn manusia zaman skrg... kalu kawen ni leh pregnant ke? husband dia buat muzium je la kt umah ada bini lawa cenggini tp xori kans? hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org