Saturday, April 23, 2011

Anwar Hadi..kamoo buat sy hilang stress



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

ada sape-sape yang masih tak tido lagi ke?
pagi2 ni nik masih tak tido lagi.tgh layan video yg cool dr Anwar Hadi kat you tube ni
mata ni rasa sangat segar plak

dah tengok 2-3 kali still nak gelak kuat2 ..hehe
bukan setakat kelakar je, tapi lawak dia ni berunsur nasihat.

yea saya tau..mmg saya ketinggalan skit.org lain dah lama bercerita pasal dia kan.
saya baru nak berkisah hal dia.
maklumla.dulu tak layan sgt you tube ni.asyik duk layan facebook jea.
skarang dah bosan dengan facebook so try layan you tube lak.hehe

mamat ni english dia mmg power la. tp nik paling suka dengar dia cakap loghat kedah.
nampak comel kan.hehe
so bagi sapa yang ketinggalan macam nik ni, mai chek habaq skit sapa dia ni
yg nik tahu tentang dia jea la.tu pun menerusi google.ntah btol ntah tidak..hehe

nama penuh dia Noor Anwar Hadi bin Noor Azman Zainol
pelajar TESL dekat Sydney, Australia
Lahir tahun 1990

jom layan video


best part dalam video ni bila dia sebut TGI Jumaat and Resipi Rahsia
kelakar der..can't stop smiling everytime watch this video
nasihat dalam bentuk kelakar.sgt kreatif la
siap ade subtitles dalam BI lagi



paling suka this video
double thumbs up for this cool video
layankan jewwwww


katakan tidak kepada Bahasa Eww.hehe

14 comments:

  1. ANWAR HADI PUNYA VLOG MEMANG SEMUA BEST.AKAK TRY LAH TENGOK VIDEO MATLUTHFI.BEST JUGAK :D

    ReplyDelete
  2. wow, nanti saya try tengok yea kak..
    =D menarik!!

    ReplyDelete
  3. betul tu...kelakar la...

    tergelak ila tengok sorang2...hehe...

    ila xpernah tgk lagi vdoe neh..

    "agak ketinggalan di sini yer"hehe

    ReplyDelete
  4. alamak xdak duit kecik pulak.. [padahal dah singgit ja dia kuarkan].. hehehe hani suka vid anwar hadi.. siap download lagi..

    ReplyDelete
  5. hahahaha.die ni sama geng dengan matluthfi.lawak nak mati.

    ReplyDelete
  6. Izyan Masri : dah tengok gak video MATLUTHFI.mmg best gak la.slamber jea diorang ni kan :)

    ReplyDelete
  7. deDetz : mesti tgk ni dik.sgt best :)

    ReplyDelete
  8. HonEyBuNNy : akak pun ketinggalan gak.baru gak tgk video ni .hehe

    ReplyDelete
  9. hunny zariq : wah.ni btol2 minat anwar hadi ni.siap download lagi ni :)

    ReplyDelete
  10. sizuka[Izzati] : btol.sgt lawak.tp lawak diorang ade mesej.tu lagi best nak tengokkan :)

    ReplyDelete
  11. acan ketot : akak dah tengok.dia pun mmg best.kreatif sgt diorang ni :)

    ReplyDelete
  12. [sutera kasih] : akak lagi suka bila anwar hadi cakap loghat utara tu.speaking dia mmg terbaik la.pelajar tesl kan.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^