Saturday, April 16, 2011

dating di putrajaya :))


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

petang tadi tak de aktvt nak buat kat umah so kami decide ke Putrajaya
dating ngan en suami di Jambatan Seri Gemilang..hehe
jambatan ni pintu masuk antara Presint 4 dan Presint 5 dari arah selatan
dekat dengan Pusat Konvensyen Putrajaya (PICC)

en hubby nak try DSLR baru..baru beli so still blaja mcm mana nak setting bagai kan
belajar ape itu shutter speed, ISO, aperture dan macam2 lagi la.
kalau setakat guna AUTO mode, baik tak yah beli DSLR

en hubby kata dia dah jatuh cinta dengan photography
bagus la tu.boleh la snap pics saya banyak2 kan.
tak de la mcm dulu.nak mintak snap pics pun susah..kadang2 sy nak majuk dulu baru nak tolong snapkan pics..huhu

pics kat bawah pun pics ntah apa2 jea.still tgh blaja edit pics gak
okay malas nak merepek tak tentu hala..time to see the pics
cantik ke tidak?

my yellow shoes



jambatan ni sama dengan jambatan Pont Alexandre III kat Paris, Perancis.


PICC





candid :)


thanks for reading and viewing dear

14 comments:

  1. tanya..awak nie adik pada nik rosmaliza ker? dic student? i kawan dia from arau

    ReplyDelete
  2. wah seronoknye pi dating die...he3

    ReplyDelete
  3. kasut kuning tu sgt kontra tp cute...:)

    ReplyDelete
  4. Masni Syafie : saya akak nik rosmaliza.nampak muda ker saya dr dia.hehe

    ReplyDelete
  5. Ct Aja : mesti la seronok.dating ngan en hubby lagi.hehe

    ReplyDelete
  6. sHa_uCuP : hehe..kena la sporting.

    ReplyDelete
  7. aDda : lama dah beli kasut tu.tp jarang pakai.tetiba rasa nak pakai balik.hehe

    ReplyDelete
  8. nik ayunnie : best la.mai la jale2 sini.buleh bawak mung gi putrajaya

    ReplyDelete
  9. Liza @ Adzriel AB : thanks dear :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^