Monday, April 18, 2011

deactivate my facebook..starting today



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


keputusan tiba2. I've decided to deactivate my Facebook account
so hanya mahu aktif dalam blog saje
takkan penah deactivate my blog
coz I'm in love with blogging :)

penangan facebook mmg kuat
Dah mcm rutin harian dah.. hari2 kena bukak fb
so masa yg selalu digunakan untuk usha fb, boleh buat benda lain kan.hehe

nak tahu berapa lama sy boleh hidup tanpa Facebook
mungkin satu dua hari. mungkin seminggu dua . saya pun tak tahu
kita tengok la yea.

tapi ade rasa mcm nak create account lain jea.huahua

16 comments:

  1. saya dah lama buat kak..
    ok je pun..seronok!! sebab fb kadang buat saya lalai..hehe =D

    ReplyDelete
  2. love blogging too :)

    btw ceria selalu ok :)

    ReplyDelete
  3. huh?? nak deactive fb..
    saya sangat la tak boleh..
    benda ni macam ketagihan ok..
    tapi penah jugak terlintas nak stop blog..
    tapi.....memang tak boleh la...hehehe

    ReplyDelete
  4. teringin nak deactive fb..tp xlepas2 gak..hahahah!!~~


    follow blog akak..nice blog ^___^v

    ReplyDelete
  5. heheh sama la dgn FA... abis masa dkt FB ja..so now kuatkn semangat x mau abis bnyk masa dkt situ... :)

    ReplyDelete
  6. hehehe.. same la nik.. sy pon camtu.. coz bf la.. then create fb baru tanpa pengetahuan si dia.. hahaha.. padan muke.. nak kongkong sgt kan.. huhuhu.. tp xde la nak curang, just for fun.. tp syg gile ngan fb lame.. :(

    ReplyDelete
  7. fb ni bnyk keburukan lah..cam saya.nk exam lg la nk ligat berfb.konon2 nk release tension..xboleh pkai la teknik ni..lg buka fb lg tension sbb kurang masa nk stdy..hihi
    saya sokong deactivation fb
    hii

    ReplyDelete
  8. deDetz : mmg facebook buat kita ketagihkan kan.nak bukak jea.padahal tak de buat apa pun :) hehe

    ReplyDelete
  9. aiman rashidd : sama.suka blogging jugak :)

    ReplyDelete
  10. Ayuraza : huhu..akak cuba la deactive FB.tak tau la sampai bila boleh bertahan kan.hehe

    ReplyDelete
  11. Bella Bell : thanks follow akak :)
    keputusan tiba2 jea deactive facebook tu hehe

    ReplyDelete
  12. Fantastic Ajane : btol tu.kena kuatkan semangat.asyik abiskan masa kat situ jea kan.hehe

    ReplyDelete
  13. sHa_uCuP : la bf yg deactive fb yea.dia jeles tu.takut ade yg nak ngorat kamoo.hehe

    ReplyDelete
  14. dalilakadir : btol.ade keburukannya.abiskan masa lama kat sana.padahal duk usha gambar dan komen jea.tp boleh buat ketagihkan.asyik nak bukak jea.

    ReplyDelete
  15. kenapa orang perempuan ni gila fb sangat ek? =p

    ReplyDelete
  16. AkuMuzikFilem : la..lelaki pun ade yg suka facebook kot.hehe..dulu nik suka la facebook skarang jarang nak bukak.dah rasa bosan lak.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^