Saturday, April 9, 2011

finding 'the' kaftan dress



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

raya tahun 2011 ni ingat nak pakai kaftan dress.so search kat facebook sambil cari design yg berkenan di hati.nak jadikan sample.so senang nnt adik sy ke bandung.boleh cari design yang sama.

kalau nak beli kat sini semua mahal2.kalau yang cantik tu mesti harga dlm 100 lbh.adik kata kalau kaftan kat bandung harga dalam rm40.ni boleh beli dua la kalau harga mcm tu.hehe

mari mencuci mata lihat pelbagai design kaftan.

beads dan sulam yang simple dan cantik
color dia pun cantikkan

kaftan dress sebelah kiri ni cantikkan kan

kaftan dress sekarang, memang stylo

design dia cantiknya




cantik2 kan design kaftan dress ni. mana satu design nak pilih ni yea.semua cantik2 jea.

20 comments:

  1. waaaaa.. mcm transparen je bj tu.. sampai cahaya kat belakang pun nampak.. huHu



    Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Mutiara Asli Eann Hikaru"

    ReplyDelete
  2. cantik design kaftan2 tuh, tapi cm tak sesuaii buat daku yg debab nih..hahaha

    ReplyDelete
  3. cantik-cantiknya....kt mana ni? mcm nk je sambar 1

    ReplyDelete
  4. kaftan dress yang camni lah cantik!
    aish sangat lah suke. tapi kaftan yg cam baju tdo tu yg kurang cantik kot.hehe

    ReplyDelete
  5. jangan pilih2 kak..simpan jer duit tu..hehe

    ReplyDelete
  6. cantek sgt! akak tau,aritu LG pegi bandung, arga kat cana half taw. cni RM140,cana baru je RM40. neway, dress ne sgt cantek!

    ReplyDelete
  7. cantikkk sgt3!! rsa teringinyaaa nk pkai..aduihh..hurmm..

    ReplyDelete
  8. ejulz : mmg la transparent.tp boleh pakai inner kat dalam kan.atau beli jea kaler yg gelap.hehe

    ReplyDelete
  9. iduraz : la kaftan le sesuai tuk org berisi sebab dia saiz besar.ramai jea org berisi pakai nampak cantik :)

    ReplyDelete
  10. DeQdEq : pics ni ambik kat facebook jea.hehe..tp mahal la.sebab tu ingat nak kirim kat adik yg pegi kat bandung jea nnt

    ReplyDelete
  11. Princess Feyqa : cantikkan dress ni.suka nik tgk.hehe

    ReplyDelete
  12. Cik Anita : kaftan ni mmg cantik.trend skarang kan.

    ReplyDelete
  13. apik pehe : mana boleh.nak gak beli.nak gak bergaya time raya nnt.hehe

    ReplyDelete
  14. LittleGurl : btol.harga kat sana lagi murah kan.so alang2 adik nak ke sana baik nik kirim jea.boleh beli 2.hehe

    ReplyDelete
  15. MiZ Rayy : yea.mmg sgt cantik.tak sabar nak memilikinya.hehe

    ReplyDelete
  16. Miszz Naiera : sama la.teringin gak nak pakai.design dia byk yg cantik2 kan.hehe

    ReplyDelete
  17. a'ah kan. suma design cantik giler. rambang mata tgk! brapa ratus ek?

    ReplyDelete
  18. guna ni buat tunang sesuai tak ek?
    untuk perempuan la ^_^

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^