Friday, April 22, 2011

gadis islam berbogel untuk majalah Playboy



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

dah tak ada sifat malu dalam diri kan.benda yang tak sepatutnya dilihat oleh org lain , sesuka hati jea di tayang.
geleng kepala dan mengucap panjang bila baca kisah seorang wanita Islam yang berbogel untuk majalah Playboy ni.
dunia akhir zaman kan.buat salah pun rasa macam buat benda betul.


Sila Sahin ni model Jerman umur 26 tahun.
"Sila berkata, dia berbogel untuk majalah Playboy bagi menyeru wanita-wanita Islam yang selama ini hidup terkongkong dan tidak dibenarkan membuat pilihan, termasuk dalam menentukan calon suami serta keperawanan mereka, supaya bangkit untuk bersuara dan bertindak."-Harian Metro-
"Saya berbogel untuk Playboy kerana saya mahu bebas," - Kosmo-

majalah Playboy
"Gambar-gambar ini merupakan bukti kebebasan saya daripada semua halangan yang terpaksa diikuti semasa zaman kanak-kanak saya,"- kosmo-
"Saya berharap mereka (keluarganya) dapat memaafkan saya,"
"Tolonglah terima saya semula," - kosmo-
dengan berbogel dan bagi semua org tengok aset kita di anggap bebas?
kalau nak bebas kenapa perlu merayu family terima dia balik.
kalau nak bebas baik duk sorang2 jea la.

kalau korang search google boleh jumpa mcm2 gambar seksi dia. tak sanggup nak tengok.
moga dia mendapat Hidayah dan berubah.

setiap larangan dari Allah itu ade kebaikannya.
jangan mempertikaikan kenapa ISLAM itu berkata JANGAN. Sebab semuanya untuk keselamatan kita.
ALLAH lebih tahu apa yang terbaik untuk hamba ciptaanNya.
-http://soleh.net-

20 comments:

  1. Dia ni kira dah tersasar jauh dah dari Islam, silap aribulan, murtad... astagfirullah... macam-macam dunia sekarang..

    ReplyDelete
  2. yeke die Islam,.ya Allah,memalukan agama,.hisshh,.

    ReplyDelete
  3. huurmmmm.. dunia akhir zamankan awak...?

    ReplyDelete
  4. itu memang dunia di luar rumah maupun ada dalam sel besi akan sama, di lihat maupun tdk dilihatNya akan sama. cuma yang membedakan msh ditutupi ato sdh terbuka oleh Allah, namun semua milikNya, semua berhak menemuinya.. Tinggal mau atau tudak. Like or dislike.. Mybe

    ReplyDelete
  5. sama antara rembulan dan matahari yang membedakannya adalah waktu munculnya. adakah rembulan muncul di siang hari or sebaliknya.. di rmh n di luar rmh sm tinggal siapkah bila masuk di alam bebas.. pertanyaan yg setiap mnusia ingin mencobanya.. itulah pilihan hdp..

    ReplyDelete
  6. sayangnyer..
    muka lawa2 jd cmni lak ek
    tkanan ler tue duk kt negara x aman

    ReplyDelete
  7. masaaAllah
    semoga dia cepat sedar n insaf...

    ReplyDelete
  8. islam je tak cukup buat dia beriman

    ReplyDelete
  9. takdela cun pun. murah punya whore

    ReplyDelete
  10. Ezal R : yup.dunia skarang dah macam2.boleh berbangga lagi dia buat mcm tu.

    ReplyDelete
  11. **::CIKNUURUL::** : katanya dia islam.mmg memalukan .kalau bukan islam tak de yang kisah pun.

    ReplyDelete
  12. Cik Bidadari : btol sgt tu awk.mmg dunia dah mcm akhir zaman dah.takut lak rasa :)

    ReplyDelete
  13. shedameor : mmg sgt bodoh.tak berfikir dulu sblm cakap :)

    ReplyDelete
  14. crowjagarichu : btol tu. mmg ade beza nya yg ditutup dan dengan yang terdedah.mcm makan gak kan.tak de yg akan pilih makan yg terdedah :)

    ReplyDelete
  15. crowjagarichu : kita di beri piliha tuk mambuat pilihan.so kena pilih yang sesuai la.
    tak perlu nak salahkan org lain.ni sibuk nak salahkan ibu bbapa sebab time kecik tak beri kebebasan :)

    ReplyDelete
  16. shark : sian kan.muka lawa tp terdedah sana sini :)

    ReplyDelete
  17. iemah : yea.akak harap pun begitu la.moga dia berubah :)

    ReplyDelete
  18. zulfa bakery : setuju sgt.islam atas nama jea.kalau tak beriman ini la jadinya kan :)

    ReplyDelete
  19. AkuMuzikFilem : cun gak la.tak nampak cun bila dah terdedah mcm ni.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org