Saturday, April 16, 2011

I missed my shopping time



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

Ada a few barang idaman hati yang masih belum mampu ku miliki..kena tunggu gaji la.hehe

I need new
Maxi Dress . Maxi Skirt. Handbags . Shoes .
all is NEW


suka tgk satu page kat fb ni.lawa nya Maxi Dress dan Maxi Skirt dia.
tak sabar nak rembat ni.
kumpul duit banyak2 dulu
dah lama tak shopping ni.hehe



cantikkan ???

pic sumber

2 comments:

  1. SERIOUS CANTIK.MAXI SKIRT MACAM GAMBAR TU YAN DAH ADA.HEHE.SHOW OFF SIKIT XD

    ReplyDelete
  2. Izyan Masri : owh jelesnya.kamoo ade skirt mcm tu :))
    nik baru fikir nak beli.tp tunggu gaji masyukk la.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^