Sunday, April 17, 2011

petang yang indah di taman tasik cyberjaya


Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

entry ringkas.
petang tadi saya dan en hubby pegi melepak dekat Taman Tasik Cyberjaya
bosan gak asyik duk kat umah jea kan.lgpun ni tempat rekreasi yang paling dekat ngan rumah
kawasan kat sini luas tuk jogging dan bawak anak2 jalan


taman rekreasi ni ade playground
kat sini tak ramai orang dan tempatnya pun bersih

sempat gak snap pic skit2..hehe




sebelum ke sana , nik ke kiosk KWSP.nak check EPF


muka geram.EPF tak masuk tuk 2 bulan.
tgh bengang.esk nak pegi serang boss.huahuahua
jaga2 en boss


thanks for reading and viewing dear

20 comments:

  1. nampak best je kalau nak joging kat tasek putrajaya tu... CiNta tak pernah sampai ke situ

    ReplyDelete
  2. hwaa..lama x lepak kt tsik ctber..huhu..windu la nk balek sana...

    ReplyDelete
  3. bestnye jln2..dasat gak tu nak gi serang bos ye esok..hehe..siaplah kamu encek bos

    ReplyDelete
  4. wahh..gila lama ta pegy sana
    huhu serang jgn pakai pisau ye pakai parang haha :P

    ReplyDelete
  5. hmm seronok ye rilek2 kat tmn tasik cyberjaya

    ReplyDelete
  6. cntik gak ea tasik kat sana sis??ehhee pasni nak pergilah.yahoooo

    ReplyDelete
  7. wahhh... nice plce... teringin nk p :)

    ReplyDelete
  8. sis tumpang tanya. saya penah nampak sis je. sis selalu tunggu suami dkt bus stop pearl point kan ? kalau tak silap la. kalu silap sorry. Hehehe ..

    ReplyDelete
  9. weekend selalu melepak plus jog kat tasik cyber. len kali boleh lepak sesama dgn akak. (:

    ReplyDelete
  10. lama tak ke tasik tu... meriah ke? ehh... epf banyak tak? boleh invest dgn akak..he..he..

    ReplyDelete
  11. CiNta : ramai yg joging kat sini.kawasan dia sgt luas :)..lgpun tak ramai sgt org.

    ReplyDelete
  12. eva♥evo : akak pun dah lama tak lepak sana.tetiba jea rasa nak pegi snaa.best sgt :)

    ReplyDelete
  13. d_LA : kena pi serang.dah 3 bulan tak byr epf.kadang2 kita kena tegas gak ngan bos.supaya dia tak senang2 pijak kepala kita.hehe

    ReplyDelete
  14. czueka zulaikha : serang pakai mulut jea.pakai mulut lagi berbisa tau.hehe

    ReplyDelete
  15. Kak Aya : seronok sgt.best lepak2 kat taman ni :)

    ReplyDelete
  16. Woofer Storm : cantik .pegi la.bawak awek jalan2 kat sana.hehe

    ReplyDelete
  17. fathiah : sgt nice tempat ni.nnt boleh singgah sini yea :)

    ReplyDelete
  18. wanie wonek : hehehe...mmg tak silap la.mmg sis naik bas lat sana.kadang2 jea hubby dtg ambik.

    ade yg cam yea.tak sangka.

    ReplyDelete
  19. ANASTASIA : la yea ker.kalau jumpa nnt kat sana nnt tegur2 la yea.hehe

    ReplyDelete
  20. Liza @ Adzriel AB : epf tak banyak mana pun.tp tak boleh la tak masukkan.tu kan tanggujawab company..simpanan hari tua nnt :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org