Thursday, April 14, 2011

wajah kami sama ker???



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers


ini ibu saya
ramai yang kata muka kami sama,korang rasa muka kami ni sama ke??
mana yang sama? tang mata? tang pipi? tang mulut..hehe
saje nak tahu dari pandangan mata anda lak
kalau nak tahu bakal isteri kita camne bila tua nanti,tengoklah pada maknya
owh en hubby, harap awak senang hati la yea
saya still manis lagi bila dah berusia pun.hehe

Ma i love u
i love u with all my heart and soul

psttt..!!!
saya rindu family saya

20 comments:

  1. mst la same. nama pon anak mak..huhu..kte anak ayah. ramai org kate muka kte cm muka ayah..

    ReplyDelete
  2. patotlah muke same... name pon mak kan? btw, follow sini :) ade mase singgah2 lerr.. :)

    ReplyDelete
  3. sama lah ~hehehe


    berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

    http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

    ReplyDelete
  4. hehehe memang sama!oh ye ke muka kita sama dengan muka mak kita bila dah tua eh?awet muda lah cmtu.hihi~

    ReplyDelete
  5. Memang sama...saling x tumpah...especially tang mulut..

    Salam kenal

    ReplyDelete
  6. gambar yg bawah skali tu sama sgt.versi tua, versi muda.cute sgt.hihi >.<

    ReplyDelete
  7. hahahaha suka lahh kat ayat tu..
    esok gak nk pi tgk muka mak mertua...
    =p

    ReplyDelete
  8. sama 2...hehehe...anak mak ni..

    ReplyDelete
  9. mesti la ada same ,da kate ibu .

    ReplyDelete
  10. Myra Anne : akak anak mak la.sama ngan muka mak.hehe

    ReplyDelete
  11. k e y r i : thanks follow sini.yup.anak mak.mesti la sama kan.hehe

    ReplyDelete
  12. alinac lover : sama yea :)
    suka coz nnt dah berusia mesti comel mcm mak gakkan..hehe

    ReplyDelete
  13. sizuka[Izzati] : hehe..dengar org cakap jea.sebab tgk iklan dafi ngan syarifah amani aritu.hehe
    kalau muka sama ngan mak nnt harap2 dah berusia pun comel mcm mak gak.hehe

    ReplyDelete
  14. syairahmohdanuar : thanks dear.gambar kat bawah tu nampak btol2 muka sma kan.anak mak la katakan.perangai jea tak ikut mak.hehe

    ReplyDelete
  15. Far8 budak baik : amboi.nak intai mak mertua yea.hehe

    ReplyDelete
  16. Aleyn : so tang mulut la yang nampak sama yea.heh

    ReplyDelete
  17. AM : yea la.nak sama ngan sapa lagi kan.hehe

    ReplyDelete
  18. nida husna : sama yea.tu yg suka tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^