Monday, May 30, 2011

baru balik dari kampung



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

baru hari ini , nik sempat update entry baru.
nik EL (emergency leave) arini sebab penat baru sampai dari kampung. malas btol nak bangun pergi kerja.nak kate penat sgt tu tak de la sebab bukannya nik yang memandu pun.huhu

baru jer balik daripada kampung en hubby..setelah 2 hari 2 malam kami berkumpul kat sana..
sebenarnya, balik kampung yang tak di rancang . MIL sakit kena serangan angin ahmar so balik jenguk sekejab.
moga mak cepat sembuh

tak sabar nak tunggu ahad ni.cinta hati saya datang kl. sila gembira untuk saya yea
hoyeahhh !!!!


family is everything to me
bila tengok balik gambar mereka buat saya bertambah rindu
tak sabar nak kumpul ramai2 lagi. rinduuuu dekat family nik, rinduuuuuuu sangat !!!
dah la raya tahun ni tak balik kelantan, *huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!! * nak nanges jea

so minggu depan ni la blh kumpul ramai2 mcm ni.


6 comments:

  1. dear, skali lama tak jumpa
    n bila bsua pasti
    seronok tak thingga kan..
    mlepaskn rndu dgn org tsyg ;)


    p/s: skali skala bkmpl 1
    fmly mmg riuh..mcm2 story
    hehe

    ReplyDelete
  2. adik beradik akak semua perempuan eh...

    semuanya cantik2 la...macam mama akak...

    xpa akk...tahun depan beraya kg akak lak yer..ehe

    ReplyDelete
  3. sedihnya raya x balik kg..nape??huhu..sbr yer..mmg keluarga adalah segala-galanya..stuju sgt2

    ReplyDelete
  4. yang belakang sbelah kanan skali tu da berpunya blom?heheheh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^