Friday, May 27, 2011

lirik lagu dan video || Alyah : kisah hati



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

nak share satu lagu yg nik tgh falling in love
lagu ni sangat menyentuh hati
layan jiwang jab
video klip kontroversi sebab ade scene peluk.
but nice video la.sebab view kat dalam video ni sgt cantik.


Kisah Hati

Hatiku hatimu
Menjadi satu CINTA
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi CINTA bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Hadir di angkasana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Ya Allah sekiranya aku ditakdirkan tak dapat bersamanya
KAU jagalah dia untukku Ya Allah
KAU berilah kesihatan yang sempurna untuknya
KAU peliharalah keselamatan dia walau di mana dia berada
KAU permudahkanlah segala urusannya di dunia dan akhirat
kerana ENGKAU adalah sebaik-baik penjaga...Amin

4 comments:

  1. Amin....

    jiwang la lagu neh..tapi ila suka...;-)

    ReplyDelete
  2. betul2 suke lagu nie hehehehehe..kekadang jiwang xpe hehehe

    ReplyDelete
  3. amin...nampak sayu jer nih...

    ReplyDelete
  4. nice..fifi suka suara alyah,,tapi fifi tak minat orang dia,,haiyaa,,kenapa lahh

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^