Tuesday, May 17, 2011

movie at GSC ALAMANDA



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

ini budak manyak hepi sebab dapat cuti 4 hari.

isnin semalam nik dah en hubby keluar jln2 kat alamanda.ingat nak pegi tgk wayang fast and furious 5 tp sold out lak. so en hubby beli tiket filem Kongsi. first time tengok movie kat GSC Alamanda.selalu tgk kat IOI MALL jea.


based dari my point of view, cerita ni biasa-biasa jer .bukannya nak kutuk filem melayu, tapi filem Kongsi ni memang tah la.tak brapa nak menarik la.

kalau korang minat Shaheizy Sam boleh la tgk citer ni.lakonan dia mmg tak mengecewakan cuma jln citer filem ni skit membosankan. lawak pun tak brapa nak menjadi.tu pendapat ikhlas nik jea
so kalau sapa2 yg tak pegi tengok lagi pegi la tengok.pendapat kita tak semestinya sama kan.

alahai farid kamil.. perlu belajar mengarah lagi yek

okey lah. good nite and sweet dreams readers
kena tido awal.esok dah nak keje.

12 comments:

  1. x tengok lagi, tapi ada my fren cakap cite ni ending x best, tergantung, hu hu

    ReplyDelete
  2. cter kongsi sangat menghampakn la kak..huhu..:(
    http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxynew-gfhehe.html

    ReplyDelete
  3. sis, ofismate ain pun
    komen bnda yg same..bosan n lawak yg tak mnjdi..

    terus ain takmau tgk..

    ReplyDelete
  4. 1st time datang sini..hehe.best ke cita tu?blm tengok lagi.hik!JOM BACA SINI

    ReplyDelete
  5. farid kamil ke director ? ferra belom tengok lagi crita ni ..

    ReplyDelete
  6. nak tgok ari tu kat mines..tapi cepat je habes...huhuu...

    ReplyDelete
  7. Nik...Nad tag nie kat contest nie...join tau....hee....

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contestsenyuman-mahal.html

    ReplyDelete
  8. betul ke x best??? x mau la tengok cm ni...

    entri terbaru
    review movie nur kasih

    ReplyDelete
  9. ila xsuka ending dia...tetiba macam tu ja ending dia...macam tergantung ja...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org