Sunday, May 22, 2011

sharing is caring || Wedding Planner



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

entry tidak berbayar
entry ni melibatkan penggunaan gambar yang banyak. so kalau loading lambat tu jangan marah yea.huhu

siapa2 yang tengah mencari wedding planner untuk majlis bersejarah boleh la try risik2 kat sini.mana tahu berkenan.

Mega Bridal Creations ni di usahakan oleh Jaslina Binti Haji Ngatman, aka biras saya.kiranya dia kakak ipar kepada en hubby saya. nak senang lagi kiranya dia isteri abang ipar saya.ade faham ka?hehe
Mega Bridal Creations ni letaknya kat Johor.so time kenduri nik dan en hubby itu hari , kami ambik pakej dari Mega Bridal Creations la.

ni la biras saya,saya panggil dia kak lin.
kak lin bersama model2 pakaian pengantin.

Mega Bridal Creations ni family bisnes.ayah dan mak kak lin buat catering. adik dan abg kak lin lak pandai bab make up .yg ni hasil sentuhan abg kak lin.


ok fine.saya tahu.
mmg la pengantinya tak cantik tp make up nya cantik.segala jerawat boleh tutup.nampak natural.tak de la mcm tepung gomak.huhu

ni antara contoh2 pelamin









sebahagian pakaian pengantin di butik kak lin.banyak lagi yg cantik dan up to date.rambang mata korang nak pilih tau.






so sapa2 berminat nak tahu detail tentang pakej yg diorang tawarkan boleh hubungi detail kat bawah yea.
kalau nak murah skit cakap la korang tau tentang bridal ni dari blog nik. so harap2 kak lin bagi la diskaun.hehe


Mega Bridal Creations

N0. 67A, Jalan Pulai 21,
Taman Pulai Utama,
81300 Skudai,
Johor Darul Takzim.
E-mail : mega_bridalcreations@yahoo.com

Jeslina (Wedding Planner)
+6013-774 0377
+6019-791 0878
+6017-777 2275

Fairuz (Make Up Artis, Photographer, Designer)
+6012-777 9598
Facebook : Fairuz & Artistic

Jess/Along (Interior Designer)
+6010-704 1964
+6013-776 6544

Juliana (Make Up Artist)
+6019-798 7761

E-mail : mega_bridalcreations@yahoo.com

12 comments:

  1. wahhhhh nice.gambar yang first tu kreatif.nampak beza dua wajah walaupun orang yg sama :)

    ReplyDelete
  2. nice info...cantik pelamin n pakaian pengantin !!...salam kenal..

    ReplyDelete
  3. ermmm... x jumpa shoutbox jd kena la komen :). Kalau share gamba2 tu kat blog aku, berapa komisen?

    ReplyDelete
  4. servis bisnes keluarga yang terbaik..:)..arap kak share dalam fb..kot2 ada yang berminat..heheh..:)..

    ReplyDelete
  5. suka tgk pelamin yang tema nya hitam putih tu..hihi

    ReplyDelete
  6. der, sgt jaoh lah dr selangor..
    :(

    ReplyDelete
  7. ala ingatkan kedai kat bachok gak td..hi3

    ReplyDelete
  8. cantek nya pelaminnnnn. neh yang tak sabo nak kawen nehh. erkkk

    ReplyDelete
  9. cantiknya pelamin. suka tengok. baju pengantin tu pun cantik :)

    ReplyDelete
  10. wahhh terbaek..cantik pelamin2 tu..

    ReplyDelete
  11. cantiknya...tp dh xdok jho la...skank kt Kl..klu x leh tempah sni..hehe

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaaaaaaa
    pelamin pink tu buat sy rase nak kawennnnnnn!!!
    hahahaha. so cantek la! :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^