Friday, May 27, 2011

thinking about resigning ??!!



Assalamualaikum
hello lovely readers. hello beloved followers

i really think about that, seriously. i wanna resign.

actually, sejak akhir-akhir ni, nik agak kurang bersemangat nak kerja.asyik fikir nak resign jea.tak suka betol perasaan mcm ni.
masuk keje jea duk fikir bila lak nak balik.


i cannot stand anymore, i have to do something.
i have to move on.

* arini rasa mcm dah ari sabtu
malas nya nak keje

4 comments:

  1. nape nik? keje tetap dah ke? kalu keje da ok, pemenen dah, gaji pun ok proceed je... ramai lg org kt luar yg xde rezeki contohnya sy...hehehe :P da 4thn keje kontrak lagi...pastu skrg terpaksa ulang alik 70km 1hari... sy pun ada terfikir nk resign sbb sgt tak berbaloi... gaji tuh suku da abes kt minyak kete je...haih... :( fikir btul2 tau! :)

    ReplyDelete
  2. eh akak..

    napa nak resign neh...kena fikir 2 3 4 5 6 kali tu..hehe

    ReplyDelete
  3. laa ,, awat nak resign ? yg penting buat keputusan yg terbaek oke . :)

    ReplyDelete
  4. kenapa nk resign?pa2 pun, fikir sebaik2nya dulu ya kak :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org